Skip to main content

Your International werkt samen met 25+ agencies in Nederland. Een van onze agency partners is FRESH-DEV.
FRESH-DEV is opgericht door Davey van Putten en Jesse Lafeber, twee ambitieuze marketeers en ontwerpers. De twee realiseren, optimaliseren en onderhouden met passie voor het vak de websites voor heel ondernemend Nederland.

Hoe ziet de samenwerking van Your International en FRESH-DEV eruit?

De combinatie van FRESH-DEV’s maatwerk website design & development en de teksten en vertalingen van Your International bieden de klanten van FRESH-DEV krachtige, converterende websites.
FRESH-DEV is gespecialiseerd in het realiseren en optimaliseren van websites. Zij pakken de technische kant aan, wij houden ons bezig met de websiteteksten en de vertalingen.
Op deze manier zorgen we dat er binnen no-time een website staat voor de klanten van FRESH-DEV.

Hoe ziet een vertaaltraject of copywritingtraject bij Your International eruit?

Middels een oriëntatiegesprek zorgen we bij Your International dat de wensen van de klant duidelijk zijn, zodat wij wervende website teksten, SEO landingspagina’s, Facebook content of e-mailnieuwsbrieven mogen vertalen of schrijven.
Het proces begint dus met een briefing over de tone of voice, de deadline en andere belangrijke zaken, zodat alles voor iedereen duidelijk is, voor FRESH-DEV als agency, voor de klant als eindgebruiker en voor ons als uitvoerende partij.
Wij gaan aan de slag met schrijven of vertalen!
Op verzoek van onze partner bieden wij altijd de mogelijkheid tot dagelijkse updates en staan wij altijd open voor feedbackgesprekken op jouw of onze locatie.
Wanneer we de vertaling of tekst van een van onze gekwalificeerde vertalers of schrijvers hebben ontvangen, sturen we deze door aan een van onze proeflezers, op deze manier controleren we de kwaliteit. Vervolgens sturen we het vertaalwerk of de tekst naar FRESH-DEV voor feedback. Akkoord? Perfect!

Hoe zorgen jullie ervoor dat de betaling vlekkeloos verloopt?

Het grootste aantal van onze klanten werkt via ons White Labeling model. White labeling houdt in dat een product of dienst door het uitvoerende bedrijf (Your International) wordt geleverd en door een ander intermediair bedrijf (FRESH-DEV) wordt omgedoopt tot een product of dienst. Zo heeft de eindklant óók duidelijkheid. Dit is precies hoe FRESH-DEV werkt, wij factureren FRESH-DEV, waarop zij, voor hun moeite, de klant factureren met een marge. Win-win!

Your International en FRESH-DEV

Alleen al in 2018 hebben we samen 10+ projecten opgepakt, in 2019 verwachten we de 20 aan te tikken.
We hebben samen met Jesse en Davey van FRESH-DEV o.a. de websites opgeleverd van:

  • Pace Taleninstituut
  • LBH Bouw
  • M&N Bodyfashion
  • Arken AE
  • Klinkhamer Watersport
  • Dennis Kooloos Wooninrichting

Your International werkt al meer dan 1,5 jaar samen met FRESH-DEV.
Een ideale samenwerking! Het onderlinge vertrouwen is er, we zijn niet alleen zakelijke partners, maar ook gewoon goede vrienden.

“Onze partners van het bedrijf Your International bieden onze klanten de beste media-teksten. De professionele tekstschrijvers van het bedrijf zijn helemaal thuis in het leveren van maatwerk teksten, waaronder uitgebreide vertalingen en oplossingen voor copywriting. Door middel van persoonlijk contact en wereldwijde connecties leveren zij uitstekend maatwerk.”.

Leave a Reply