Vertaalbureau Duits – Your International

De Duitse markt heeft Nederlandse bedrijven ontzettend veel te bieden!

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Over vertalen naar het Duits met Your International

Vertaal Nederlandse teksten naar het Duits, om de groep met potentiële klanten van je onderneming te vergroten. De Duitse markt heeft Nederlandse bedrijven ontzettend veel te bieden! Naar het Duits vertalen is zowel interessant voor webwinkels, als voor partijen met een zakelijke dienstverlening. Welke producten wil jij in Duitsland aan gaan bieden? Teksten naar het Duits vertalen zorgt er niet alleen voor dat ook Duitse klanten producten af kunnen nemen. Ook maakt het dat je website beter vindbaar zal zijn in het buitenland. Wist je dat het in het buitenland soms veel makkelijker is om hogere posities in de zoekresultaten te behalen? Het maakt een stap naar het buitenland des te aantrekkelijker voor Nederlandse ondernemers. Als vertaalbureau Duits helpt Your International je graag bij het innemen van deze hoge posities, om zo nog meer uit je onderneming te halen. Wij bieden naast website vertalen Duits ook ook technische vertalingen, vertalen webshop en juridische vertalingen aan.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Duitse vertaling?

Content naar het Duits vertalen begint voor ons bij een inventarisatie van je wensen. Voor welke doelgroep wil je content vertalen? Wat is de belangrijkste boodschap die in de content naar voren moet komen? Welke Unique Selling Points (USP’s) moeten in de teksten benoemd worden? Jij hebt de kennis over het product of de dienstverlening, ons vertaalbureau Duits over de taal. Deze combinatie maakt dat we je kwalitatief zeer sterke en leesbare teksten kunnen bieden! Waar het bij productteksten belangrijk is om geïnteresseerden over te halen een actie uit te voeren, staat bij juridische of academische Duitse vertalingen de leesbaarheid voorop. Daarbij mag de boodschap die in de tekst naar voren komt niet verzwakt worden bij het vertalen hiervan. Zeker in het geval van juridische stukken. Kleine fouten kunnen hierbij grote gevolgen hebben! Als ervaren vertaalbureau Duits helpen we je dit te voorkomen.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Website vertalen naar het Duits

  Duits is de meest gesproken taal in Europa. Een populaire taal om naar te vertalen, en aangezien de demografische gegevens van de Duitsers niet enorm veel verschillen met de demografische gegevens van ons Nederlanders, besluiten ondernemers vaker en vaker om te starten met ondernemen in Duitsland. Jouw website naar het Duits vertalen?

  Om zaken te doen in het buitenland is het vaak een vereiste om een website aan te bieden in de taal van jouw websitebezoekers.

  De Website Vertalers van Your International vertalen én implementeren de vertalingen in jouw CMS!

  Overigens is het niet altijd vereist om jouw website te laten vertalen, maar als je écht succesvol wilt zijn in het buitenland, kun je er niet omheen. Overtuigende teksten en vertalingen dragen niet alleen bij aan internationaal succes, ze bevorderen de internationale communicatie. Zo kun jij je, dankzij een professionele Duitse vertaling, richten op een lange termijn relatie met jouw nieuwe Duitse klanten.

  Wist je dat: bij internationaal handelen het verplicht is om de algemene voorwaarden van jouw bedrijf altijd aan te bieden in de taal van de lezer? Deze dienen altijd in een begrijpelijke taal te worden aangeboden. Een Nederlandse website voldoet dan ineens niet meer, en een professionele vertaling speelt een cruciale rol.

  Wil jij jouw website vertalen van het Nederlands naar het Duits? De Website Vertalers van Your International is een Duits vertaalbureau dat altijd vertaalt met het oog op conversie. Een professioneel vertaalde website gegarandeerd!

  Duitse vertaling door professionele vertalers – altijd vertaald door native speakers

  Vertalen in het Duits: Übersetzen – dat is precies wat onze Duitse vertalers doen. Websites vertalen en webshops vertalen. Zij zijn gespecialiseerd in de vertaling van websites en websiteteksten. Zij vertalen uitsluitend naar het Duits (hun moedertaal). Let op: onze vertalers vertalen altijd naar hun moedertaal. Bij De Website Vertalers van Your International vertalen we Nederlands Duits maar ook Duits Nederlands!

  De Website Vertalers van Your International, voor een professionele website vertaling naar het Duits:

  • Website vertalen in allerlei talencombinaties: Nederlands Duits vertalen, of Duits Nederlands vertalen?
  • Wij vertalen in ieder CMS, o.a. WordPress, Joomla, Magento en Drupal.
  • Eén aanspreekpunt voor jouw website vertaling.
  • Duits vertalen voor een scherp tarief.

  Nederlandse website laten vertalen naar het Duits? Duits vertaalbureau voor professionele en overtuigende websiteteksten!

  Bij De Website Vertalers van Your International weten we dat sommige termen die in Nederland mateloos populair zijn, bijvoorbeeld: gratis of korting, gewoonweg niet werken in het Duits. Waar Nederlanders echte kortingsjagers zijn, worden Duitsers sceptisch bij de woorden gratis of korting. Het is zaak dat jouw websiteteksten niet letterlijk vertaald worden, maar gelokaliseerd. Wij denken mee zodat de boodschap van jouw websiteteksten goed overkomt. Het gaat bij een professionele Duitse vertaling namelijk om de juiste tone of voice. Jouw product of dienst moet uitblinken, dat kan alleen maar met een professioneel Duits vertaalbureau!

  We bieden website vertalingen in allerlei talencombinaties, wil je Nederlands Duits vertalen of Duits Nederlands vertalen? Bij Websitevertalers kan het, in ieder CMS! WordPress, Joomla, Magento en meer!

  Let op: de brontaal hoeft niet perse Nederlands te zijn, we bieden ook Engels Duits vertalingen en Frans Duits vertalingen. De Website Vertalers van Your International zijn flexibel!

  Klaar om jouw website naar het Duits te laten vertalen? Bereken jouw offerte eenvoudig via ons offerte formulier. Zo weet je direct waar je aan toe bent, en kunnen wij direct voor jou aan de slag om te vertalen!

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.