Een Spaans vertaalbureau

Een persoonlijke aanpak staat voorop bij een Spaanse vertaling

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Spaans laten vertalen door Your International

Spanje is niet alleen populair onder vakantiegangers. Ook Nederlandse ondernemers weten het Zuid-Europese land steeds vaker te vinden. Welke kansen liggen hier voor jouw organisatie? Als vertaalbureau Spaans helpen we je graag op weg! Laat e-commerce teksten in je webshop vertalen, of kies voor een technische vertaling om productspecificaties leesbaarder te maken voor Spaanse consumenten. Andersom helpen we je als vertaalbureau Spaans ook graag bij het vertalen vanuit het Spaans. Heb je een Spaans contract toegestuurd gekregen van een zakenpartner, of werk je regelmatig met Spaanse medewerkers? Wij vertalen het contract naar een te begrijpen en goed leesbaar Nederlands document. Zo weet je precies waarvoor je tekent, of wat je medewerkers laat tekenen! Your International werkt met professionele Spaanse vertalers, die ruime ervaring hebben in het vak. Zo ben je verzekerd van foutloze en krachtige teksten, die de doelgroep van jouw organisatie aanspreken.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Spaanse vertaling?

Een persoonlijke aanpak staat voorop bij een Spaans vertaling. Laten we een inventarisatie maken van je persoonlijke voorkeuren. Welke boodschap wil je bijvoorbeeld overbrengen? Welke Tone of Voice (TOV) moet worden aangehouden in de teksten? Kies je voor een zakelijke tekst, of wil je met name jongeren aanspreken? Het zijn essentiële punten om de waarde toe te laten nemen aan bijvoorbeeld jouw website. Ook niet onbelangrijk: wellicht wil je direct scoren in de zoekresultaten van Spaanse zoekmachines. De kansen die hier liggen zijn soms veel groter dan de kans op een hoge positie in een Nederlandse zoekmachine. Als vertaalbureau Spaans helpen we je de meest interessante zoekwoorden te vinden. Naast Spaanse webshop vertalingen en communicatie vertalingen voor websites en webwinkels, bieden we ook hulp bij technische vertalingen en juridische of academische vertalingen. Wat voor type tekst wil jij door onze professionele Spaanse vertalers laten uitwerken?

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.