Een Turks vertaalbureau

Voor een correcte Turkse vertaling

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Turks vertalen met Your International

Turkije heeft Nederlandse ondernemers tal van kansen te bieden. Exporteer producten en verkoop ze lokaal, trek Turkse consumenten binnen je doelgroep naar een Nederlandse webshop of importeer Turkse producten om ze hier aan te bieden. Turkse vertalingen zijn essentieel om deze kansen te benutten. Als vertaalbureau Turks helpen we je hier graag bij! Onze professionele vertalers hebben een ruime ervaring in het vertalen van verschillende soorten teksten. Naast Turkse e-commerce vertalingen voor je webshop zijn dat bijvoorbeeld ook communicatie vertalingen, Turkse technische vertalingen en juridische of academische vertalingen. Ieder van deze vertalingen vergt een eigen aanpak. Welke boodschap wil je in de Turkse vertaling terug laten komen? Hoe voorkom je dat je een juridisch statement verzwakt bij het vertalen hiervan? Wij hebben de kennis en ervaring om je hierin te kunnen adviseren. Niet alleen naar het Turks vertalen behoort tot onze mogelijkheden. Ook vertalen we Turkse teksten naar het Nederlands.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Turkse vertaling?

Steeds meer Turkse bedrijven werken samen met Nederlandse zakenpartners. Het goedkoop importeren van Turkse producten naar Nederland biedt talloze kansen. Andersom kan het interessant zijn om je eigen producten en diensten aan Turkse consumenten aan te bieden. Wellicht wilt een Turks bedrijf Nederlandse producten op de lokale markt gaan verkopen. Jij kunt hierin optreden als leverancier! Om de communicatie met Turkse partijen makkelijker te maken, biedt ons vertaalbureau Turks hulp. Wij hebben een ruime ervaring met het vertalen van teksten naar en vanuit het Turks. Een persoonlijke aanpak staat bij het vertalen van Turkse teksten voorop. Wat is het doel waarmee je de teksten naar het Turks, Chinees of Russisch vertaalt? Welke Tone of Voice (TOV) wil je in de teksten gebruiken? Samen maken we het voor jouw organisatie makkelijker om in te springen op kansen in Turkije!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.