Communicatie vertalingen

Internationaal resultaat gegarandeerd

Ontvang een proefvertaling
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Social Media vertalingen, content en brochures vertalen

Breid uit naar het buitenland met onze communicatie vertalingen. Deze vertalingen zijn gericht op het aanspreken van buitenlandse klanten. Niet alleen door hen informatie te bieden, maar ook door ze aan te zetten tot het afnemen van diensten of producten door de Unique Selling Points van jouw producten tot in detail uit te werken. Ze vormen de basis van succes in het buitenland. In welke landen ben jij straks actief? We bieden onder meer Engelse vertalingen, Duitse vertalingen, Franse vertalingen en Spaanse vertalingen aan.

Ook de Chinese markt is interessant voor Nederlandse bedrijven. Your International biedt ondersteuning bij het importeren van en exporteren naar China middels ervaren Chinese vertalers. Experts die jouw producten of diensten lokaliseren richting de Chinese markt. Samen zoeken we naar kansen voor jouw bedrijf. Daarmee gaat onze service verder dan het aanbieden van communicatie vertalingen alleen. We werken samen met professionele vertalers, die staan voor een hoge kwaliteit. Niet alleen leveren ze foutloze teksten, ook houden ze rekening met de leesbaarheid en de regelgeving en commerciële aspecten in het doelland.

Maak een proefberekening

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een communicatie vertaling?

Jij weet wat jouw product uniek maakt, wij vertalen het naar een lopende, aansprekende tekst. Hierbij stemmen we af naar welke talen de teksten vertaald moeten worden en hoe deze het beste kunnen worden opgebouwd. Heb je al een Nederlands voorbeeld? Zoek je naar een kritische lezer, die nog meer uit je bestaande tekst weet te halen? Your International vertalers denken met je mee! Naast het laten vertalen van communicatie teksten ondersteunen we organisaties ook bij juridische documenten vertalen, technische vertalingen of e-commerce vertalingen.

Uitsluitend professionele native speakers, kwaliteit gegarandeerd. Een persoonlijke aanpak staat voor ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat jouw organisatie optimaal gebruik maakt van onze internationale kennis en expertise. Samen doen we er alles aan om nog meer uit je onderneming te halen! Zowel binnen Nederland, als daarbuiten.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.