Over Your International

Your International is opgericht met één doel: het realiseren van de internationale ambities van onze klanten en partners.

Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Het verhaal achter Your International

Your International is een vertaalbureau dat ervoor zorgt dat je boodschap in elke taal wordt begrepen. Wij zijn gespecialiseerd in e-commerce vertalingen, communicatie vertalingen en juridische en technische vertalingen en vertalen van en naar in 79 talen.

Om ervoor te zorgen dat wij het best mogelijke resultaat leveren, beginnen we altijd met uitgebreid onderzoek naar het onderwerp. Dankzij onze gespecialiseerde vertalers kunnen we ons snel inlezen in het onderwerp en bieden wij na het onderzoek een duidelijke briefing met mogelijke terminologie aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat wij jouw verwachtingen kunnen waarmaken. Wij houden in onze vertalingen rekening met ervaring binnen de sector, de gewenste doelgroep en de juiste tone-of-voice. Bij vertaalbureau Your International werken we uitsluitend met professionele native speakers. Dit zorgt ervoor dat al je vertalingen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Of je nu hulp nodig hebt bij e-commerce vertalingen, communicatie vertalingen, juridische- of technische vertalingen, wij kunnen je van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring en kennis van diverse sectoren zijn wij ervan overtuigd dat wij je kunnen voorzien van een accurate en kwalitatief hoogstaande vertaling die voldoet aan je specifieke wensen.

Ons team bestaat uit expert die elke gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden, zoals SEO-vertalingen, producthandleidingen of de vertaling van complete marketingcampagnes. Dit stelt ons in staat om jou de best mogelijke service te bieden voor uw specifieke behoeften.

Wat zijn de vertaaldiensten van Your International?

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van vertaalde teksten. Wij werken met professionele Your International vertalers die toegewijd zijn aan het leveren van kwaliteitswerk. Zij produceren niet alleen foutloze teksten, maar houden ook rekening met de leesbaarheid en de reglementaire en commerciële aspecten in het doelland. Je kunt ons voor de volgende vertaaldiensten benaderen:

Jouw boodschap begrijpelijk in iedere taal. Van e-commerce vertalingen en communicatie vertalingen tot juridische vertalingen en technische vertalingen.
Ontvang direct meer informatie

We zijn een vertaalbureau

Maar onze partners beschouwen Your International vooral als een eigen in-house taalafdeling. Vertalers en consultants die jou helpen effectiever te communiceren in verschillende talen.

Persoonlijke aanpak

Kernwaarde nummer één: onze persoonlijke aanpak. Ook bij een spoedvertaling of een tekst van 100 woorden.

Succesvolle samenwerkingen

Met meer dan 35 bureau’s in Nederland, dankzij oplossingen op maat.

Internationaal

Wij kennen de culturele verschillen. Onze vertalers bevinden zich over de hele wereld.

Persoonlijk contact

Zodat jij weet waar je aan toe bent, en welk resultaat jouw teksten/vertalingen opleveren.

Referral Systeem

7% bonus voor een succesvolle referral. Dankzij ons referral systeem kun jij beloond worden.

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald
één team

Commerciële kennis gecombineerd met talenkennis

Teamleden in plaats van medewerkers. Onze vertalers en copywriters zijn teamleden, omdat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de communicatie tussen A en B faciliteren. Ons team is zorgvuldig geselecteerd en elk teamlid heeft zijn eigen expertisegebied: SEO- en website-vertalingen, marketing- of advertentieteksten, producthandleidingen en zelfs juridische vertalingen. Wij werken uitsluitend met professionele native speakers.

Vertalen

90%

Internationaal ondernemen

85%

Consulting

75%

Ik heb een aantal webshops laten vertalen binnen het CMS, het leek mij eerst risicovol, maar dankzij de duidelijke communicatie verkoop ik mijn producten nu ook in Duitsland en Frankrijk.

Raymond de Vries, Rocketstyle

Jouw teksten vertaald in 5 simpele stappen

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Wij ondersteunen meer dan 300 bedrijven bij het vertalen en schrijven van hun teksten.

Als marketing agency of websitebureau heb je waarschijnlijk geen in-house tekstschrijvers. Maar toch krijg je regelmatig de vraag of je teksten wilt schrijven… Herkenbaar!
Een in-house copywriter inhuren is duur en het aansturen van freelance copywriters is nóg lastiger.

Meer dan 80% van de organisaties ervaren problemen bij het schrijven van teksten.

Teksten uitbesteden?

Wanneer je een website oplevert voor een klant, blijft de vraag: wie schrijft de websiteteksten?

Doet de klant dit zelf?
Zet je een stagiair in om de teksten te laten schrijven?
Schrijf je snel zelf iets zodat de website gevuld is met tekst in plaats van Lorem Ipsum?

Grote kans dat het design van de website fantastisch is, maar de teksten nog niet. Zo werkten onze agency partners vroeger ook…
Niet iedereen vindt het leuk om teksten te schrijven, óf is er even goed in. Teksten uitbesteden? Lastig… Je weet namelijk niet wat je krijgt.

Wanneer je jouw tekstprojecten uitbesteedt, wil je dat jouw klanten tevreden zijn, en het liefst zo snel mogelijk.
Ook wil je dat de websites die jij oplevert hoge posities in zoekmachines halen. SEO is belangrijk.

CopyCollab zorgt ervoor dat jij geen tijd en moeite meer kwijt bent aan het schrijven van teksten.
Met een duidelijke intake, uitgebreide kennis van SEO en 100% tevredenheidsgarantie pakken wij de teksten van A tot Z op.

Meer dan 25 partners bouwen op onze teksten, waaronder Myprotein, KPN, XXL Nutrition en meer!

Wanneer we websites opleveren, kloppen we direct aan bij Your International, of het nu voor een advocatenkantoor is, of een personal trainer. Your International zorgt ervoor dat de teksten snel worden geplaatst zodat de website direct online kan, ook leren we van hun SEO kennis!

Robert, Webtelligo

Gelukkig schrijven we onze teksten niet meer zelf, het kostte té veel tijd. Dankzij CopyCollab kunnen we kwaliteit voor onze klanten leveren, zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn: websites bouwen.

Davey, Fresh-Dev

Onze professionele copywriters hebben ieder een eigen specialisme

Daarnaast zijn onze schrijvers allemaal gespecialiseerd in het schrijven van SEO-teksten. Zij schrijven aan de hand van onze 40 bewezen teksttechnieken. We leiden onze tekstschrijvers op, zodat zij hun schrijfpotentieel benutten (en jij profiteert van de beste teksten!).

Nieuwe en unieke webteksten nodig?
20 SEO landingspagina’s in 3 dagen laten schrijven?
Jouw e-commerce site vullen met productteksten die wél converteren?

Teksten laten schrijven doe je eenvoudig bij Your International. Natuurlijk met onze 100% tevredenheidsgarantie.

  • Kwaliteit. Originele content om jouw doelgroep aan te spreken – altijd op basis van uitgebreid zoekwoordonderzoek. 0% plagiaat en Copyscape goedgekeurd!
  • Snelle oplevertijd. Binnen 2 werkdagen jouw teksten ontvangen zodat je snel verder kunt? Reken op ons.
  • Keuze uit 40+ schrijvers. Geschreven door een schrijver die jouw niche door en door kent. Van SEO landingspagina’s tot informerende blogartikelen en van converterende productbeschrijvingen tot commerciële websiteteksten.
  • 100% tevredenheidsgarantie. Kosteloos wijzigingen aanvragen, voor zowel korte als lange teksten? Wij schrijven totdat jij volledig tevreden bent.
  • Flexibele partners. Eén aanspreekpunt voor al jouw teksten met dagelijkse updates over jouw project. Feedback of overleggen?

Jouw persoonlijke account manager is altijd bereikbaar.

Your International
Dubai Digital Park
Dubai Silicon Oasis

Worldwide Business LLP
32 KINBURN STREET
LONDON, UK SE16 6DW

Ontvang direct meer informatie

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie