Een Italiaans vertaalbureau

Voor een correcte Italiaanse vertaling

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Over vertalen naar het Italiaans met Your International

In Italië liggen kansen voor het oprapen. Dat geldt in het bijzonder voor webshops, maar ook voor het importeren of exporteren van producten en zelfs diensten. Het leveren van producten aan Italië, maar ook aan Duitsland, België, Engeland en bijvoorbeeld Frankrijk is tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Wist je dat het relatief makkelijk is om hoge posities in de zoekresultaten te bemachtigen in andere landen? Your International biedt hulp bij een Italiaanse webshop laten vertalentechnische vertalingen, een webshop laten vertalen of algemene voorwaarden vertalen. Samen inventariseren we jouw wensen en het doel waarmee teksten naar of vanuit het Italiaans vertaald moeten worden. Kies je er bijvoorbeeld voor om naar het buitenland uit te breiden? Het doel van de Italiaanse teksten is in dat geval niet alleen het informeren van geïnteresseerden. Ook wil je ze aanzetten tot het uitvoeren van een actie. Denk aan het bestellen van producten of het aanvragen van meer informatie.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Italiaanse vertaling?

Vertaal Nederlandse teksten naar het Italiaans, om de groep met potentiële klanten van je onderneming te vergroten. De Italiaanse markt heeft Nederlandse bedrijven ontzettend veel te bieden! Naar het Italiaans vertalen is zowel interessant voor webwinkels, als voor partijen met een zakelijke dienstverlening. Welke producten wil jij in Italië aan gaan bieden? Of ben je van plan om producten te importeren vanuit Italië? Teksten naar het Italiaans vertalen zorgt er niet alleen voor dat ook Italiaanse klanten producten af kunnen nemen. Ook maakt het dat je website beter vindbaar zal zijn in het buitenland. Jij hebt de kennis over het product of de dienstverlening, ons vertaalbureau Italiaans over de taal. Deze combinatie maakt dat we je kwalitatief zeer sterke en leesbare teksten kunnen bieden! Waar het bij productteksten belangrijk is om geïnteresseerden over te halen een actie uit te voeren, staat bij juridische of academische Italiaanse vertalingen de leesbaarheid voorop.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.