Een Deens vertaalbureau

Voor correcte Deense vertalingen op maat

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Vertalen naar het Deens met Your International

Werk je regelmatig met Deense zakenpartners? Ben je van plan om te exporteren naar of te importeren vanuit Denemarken? Your International helpt je als Deens vertaalbureau graag op weg! Samen zoeken we naar kansen die de Deense markt je biedt. Deze kansen zijn gericht op de export van Nederlandse producten, maar ook op het goedkoop importeren van Deense varianten. Teksten vanuit of naar het Deens vertalen is vrijwel noodzakelijk wanneer je een zakenrelatie aan wilt gaan met Deense partners. Onze professionele Deense vertalers zorgen dat de boodschap helder blijft. Jij hebt de kennis over een product of dienst, wij over de Deense taal. Zo zorgen we er samen voor dat je van sterke, goed leesbare Deense teksten wordt voorzien. Wat voor teksten wil jij naar of vanuit het Deens laten vertalen door onze professionele vertalers?

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Deense vertaling?

Your International biedt hulp bij een te vertalen website, technische vertalingen, een webshop vertalen, en wanneer je op zoek bent naar een juridische vertaler. Samen inventariseren we je wensen en het doel waarmee teksten naar of vanuit het Deens vertaald moeten worden. Kies je er voor om naar het buitenland uit te breiden of ben je van plan om in contact te komen met een Deense doelgroep? Het doel van teksten is in dat geval niet alleen het informeren van geïnteresseerden. Ook wil je ze aanzetten tot het uitvoeren van een actie. Wij werken met professionele vertalers, die weten wat een gebruikelijke manier is om commerciële, juridische en webshop vertalingen in het Deens uit te voeren. Zo behoudt een juridische of academische tekst zijn Denk ook aan het bestellen van producten of het aanvragen van meer informatie. In dit geval is het essentiee; om teksten leesbaar en vindbaar te maken. Welke tekst wil jij naar het Deens laten vertalen?

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.