Een Noors vertaalbureau

Voor een correcte Noorse vertaling

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Over vertalen naar het Noors met Your International

Your International biedt hulp bij Noorse communicatie vertalingen, technische vertalingen, een Noorse website vertalen of Noorse teksten juridisch vertalen. Samen inventariseren we je wensen en het doel waarmee teksten naar of vanuit het Noors vertaald moeten worden. Kies je er bijvoorbeeld voor om naar Noorwegen uit te breiden? Het doel van teksten is in dat geval niet alleen het informeren van geïnteresseerden. Ook wil je ze aanzetten tot het uitvoeren van een actie. Denk aan het bestellen van producten of het aanvragen van meer informatie. In het geval van Noorse juridische of academische vertalingen naar of vanuit het Engels of Nederlands is het belangrijk om ervoor te zorgen dat juridische statements niet verzwakken. Wij werken met professionele vertalers, die weten wat een gebruikelijke manier is om juridische punten in het Engels, Noors of het Nederlands uit te werken. Zo behoudt een juridische of academische tekst zijn waarde. Wat voor teksten wil jij door onze professionele Noorse vertalers laten vertalen?

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Noorse vertaling?

Bied jij Noorse geïnteresseerden de mogelijkheid om producten in je Nederlandse webwinkel te bestellen? Of laat je voor een zakelijke dienstverlening content naar het Noors te vertalen? Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om teksten naar een specifieke taal te laten vertalen. Denk aan Duits vertalen, Frans vertalen of bijvoorbeeld Spaans vertalen. Als Noors vertaalbureau helpt Your International je graag bij het uitwerken van Noorse teksten! Wij vertalen vanzelfsprekend niet alleen naar het Engels vanuit het Noors, maar ook vanuit het Noors naar het Nederlands en andersom. Dit is bijvoorbeeld interessant bij langdradige juridische of academische Noorse teksten. Onze professionele vertalers zorgen dat de inhoud begrijpelijk en leesbaar wordt. Als Noors vertaalbureau hebben we een persoonlijke aanpak vooropstaan!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.