Een Koreaans vertaalbureau

Voor een correcte Koreaanse vertaling

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Koreaans laten vertalen door Your International

Steeds meer Nederlandse bedrijven werken samen met Koreaanse zakenpartners. Het importeren van Koreaanse producten naar Nederland biedt talloze kansen. Andersom kan het interessant zijn om je eigen producten en diensten aan Koreaanse, Japanse of Chinese consumenten aan te bieden. Wellicht wil een Koreaans bedrijf Nederlandse producten op de lokale markt gaan verkopen. Jij kunt hierin optreden als leverancier! Om de communicatie met Koreaanse organisaties makkelijker te maken, biedt ons Koreaanse vertaalbureau hulp. Wij hebben een ruime ervaring met het vertalen van teksten naar en vanuit het Koreaans. Belangrijk hierbij is het op heldere wijze overbrengen van een boodschap. Een persoonlijke aanpak staat bij teksten naar het Koreaans vertalen daarom voorop voor Your International.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Koreaanse vertaling?

Wat is het doel waarmee je de teksten naar het Koreaans vertaalt? Welke Tone of Voice (TOV) wil je in de teksten gebruiken? Samen maken we het voor jouw organisatie makkelijker om in te springen op kansen in Korea.

Als Koreaanse vertalers bieden we hulp bij het vertalen van verschillende soorten teksten. Zo helpen we je graag met communicatie vertalingen, e-commerce vertalingen, technische vertalingen en bijvoorbeeld juridische of academische vertalingen. Korea beschikt over ontzettend veel kennis! Deze kennis wordt gedocumenteerd in Koreaanse academische stukken. Als Nederlandse partij kan het lastig zijn om de belangrijkste conclusies uit deze stukken te filteren. Daar waar deze informatie mogelijk zeer interessant is voor een eigen onderzoek. Your International zorgt dat ook lastige academische documenten op een leesbare en duidelijke manier naar het Nederlands vertaald worden. Dat doen we ook bij Koreaanse contracten of andere juridische stukken. Het is immers van groot belang dat je begrijpt wat je tekent. Zeker wanneer het om een zakelijke samenwerking gaat. Laten we samen aan de slag gaan, om nog meer uit jouw organisatie te halen!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.