Technische vertalingen

Vakkundig technisch vertalen

Ontvang een proefvertaling
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Door ervaren technische vertalers

Een gekwalificeerde technische vertaling is consequent vertaald aan de hand van terminologie en kennis van zaken. Van groot belang is dat de technische vertaler, naast gedegen talenkennis, specifieke technische kennis heeft om te tekst correct te vertalen. Vaak blijkt het vertalen van de technische specificaties van producten lastig te zijn. Dit geldt niet alleen voor een vertaling van het Nederlands naar het Engels, maar bijvoorbeeld ook andersom. Of wat te denken van het vertalen van een technische Chinese producttekst naar het Nederlands? De technische vertalers van Your International staan klaar om hulp te bieden bij het uitwerken van technische vertalingen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om van iedere technische productomschrijving een lopend en te begrijpen verhaal te maken.

Handleiding vertalen, productspecificaties, instructiemateriaal, handboeken en werkvoorschriften, montage- en meetvoorschriften, veiligheidsvoorschriften, productbrochures, technische rapporten vertalen en meer. Wij werken uitsluitend met native speakers.

Maak een proefberekening

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een technische vertaling?

Jij kent het product, wij de taal. Een duidelijke communicatie en nauwe samenwerking is hierdoor essentieel. Wij streven naar een persoonlijke aanpak, waarbij we er alles aan doen om het product en organisatie beter te leren kennen. Zo weten we zeker dat er geen belangrijke USP’s gemist worden. Ook in technische vertalingen helpen ze om je producten te verkopen! Het schrijven van technische vertalingen doen we niet alleen. We werken samen met professionele vertalers uit diverse landen. Op deze manier kunnen we hoogwaardige Engelse vertalingen, Duitse vertalingen, Franse vertalingen, Poolse vertalingen, Spaanse vertalingen en zelfs Chinese vertalingen aanbieden. Samen zoeken we naar kansen om jou uit te laten breiden naar het buitenland! Het vergroten van je doelgroep zorgt in de meeste gevallen voor een hogere omzet. Het uitwerken van technische vertalingen kan hierin een eerste stap zijn. Naast technische vertalingen behoren ook communicatie vertalingen en e-commerce vertalingen tot onze mogelijkheden. 

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.