Bereken de prijs voor jouw vertaling

Tarieven vertalen

Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Tarieven vertalen

Your International werkt, net als andere vertaalbureau’s met een woordtarief. Dit woordtarief wordt gebaseerd op de talencombinatie, het vakgebied en de grootte van de vertaling. Wij hanteren scherpe tarieven, maar we zijn inderdaad niet het goedkoopste vertaalbureau. We garanderen kwaliteit, snelheid en zekerheid.

Werkwijze betaling en staffelkorting

Vraag eerst gerust een proefvertaling, een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan. Als op basis daarvan een vertaalopdracht bevestigd wordt, ontvang je samen met de vertaling de factuur op basis van de bevestigde offerte. Bij grote vertalingen is een staffelkorting van toepassing, zo ook bij langdurige samenwerkingen.

Langdurige samenwerkingen

Wij hebben talloze langdurige samenwerkingen met grote en kleine bedrijven en organisaties. Vanwege onze flexibele service, hoge kwaliteit of klanttevredenheid mogen wij klanten regelmatig opnieuw verwelkomen. Voordelen van een samenwerking met Your International zijn de vaste lagere tarieven, een sneller vertaalproces en de servicegerichte aanpak. We gaan verder dan alleen vertalen. Meer weten over een (langdurige) samenwerking? Neem gerust contact met ons op.

Proefvertaling aanvragen?

Bij een vertaalopdracht wil je zeker weten dat jouw tekst goed vertaald wordt. Bij een grote opdracht of een langdurige samenwerking bieden wij je de mogelijkheid om een gratis proefvertaling aan te vragen. Op deze manier maak je kennis met onze kwaliteit, service en snelheid. Zo weet je zeker dat je je teksten voortaan bij het juiste vertaalbureau laat vertalen.  Vraag hier een gratis proefvertaling aan.

[table “1” not found /]

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Jouw teksten vertaald in 5 eenvoudige stappen

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.