Een Portugees vertaalbureau

Voor een correcte Portugese vertaling

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Portugees vertaalbureau Your International

Vertaal Nederlandse teksten naar het Portugees, om de groep met potentiële klanten van je onderneming te vergroten. De Portgugese markt heeft Nederlandse bedrijven ontzettend veel te bieden! Naar het Portugees vertalen is zowel interessant voor webwinkels, als voor partijen met een zakelijke dienstverlening. Welke producten wil jij in Portugal aanbieden? Teksten naar het Portugees vertalen zorgt er niet alleen voor dat ook Portugese klanten producten af kunnen nemen. Ook maakt het dat je website beter vindbaar zal zijn in het buitenland. Wist je dat het in Portugal bijvoorbeeld veel makkelijker is om hogere posities in de zoekresultaten te behalen? Het maakt een stap naar het buitenland des te aantrekkelijker voor Nederlandse ondernemers. Als Portugees vertaalbureau helpt Your International je graag bij het innemen van deze hoge posities, om zo nog meer uit je onderneming te halen. Wij bieden Portugese website vertalingen maar ook Portugese technische vertalingen, communicatie vertalingen en juridische of academische vertalingen aan.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een Portugese vertaling?

Content naar het Portugees vertalen begint voor ons bij een inventarisatie van je wensen. Voor welke doelgroep wil je content vertalen? Wat is de belangrijkste boodschap die in de content naar voren moet komen? Welke Unique Selling Points (USP’s) moeten in de teksten benoemd worden? Jij hebt de kennis over het product of de dienstverlening, ons kwalitatieve Portugese vertaalbureau heeft de kennis over de taal. Deze combinatie maakt dat we je kwalitatief zeer sterke en leesbare teksten kunnen bieden! Waar het bij productteksten belangrijk is om geïnteresseerden over te halen een actie uit te voeren, staat bij juridische of academische Portugese vertalingen de leesbaarheid voorop. Daarbij mag de boodschap die in de tekst naar voren komt niet verzwakt worden bij het vertalen hiervan. Zeker in het geval van juridische stukken. Kleine fouten kunnen hierbij grote gevolgen hebben! Als ervaren vertaalbureau Portugees helpen we je dit te voorkomen.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.