Skip to main content

Your International werkt samen met 25+ agencies in Nederland. Een van onze agency partners is Webtelligo.

Webtelligo is een marketing- en ontwerpbureau opgericht door Leonard Kalkman en Robert Bos. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, het creëren van een eigen huisstijl om je merk zo herkenbaar mogelijk te maken, online marketing, grafisch ontwerp en copywriting.

Webtelligo:

  • Vergroot de naamsbekendheid van bedrijven en organisaties op een unieke manier.
  • Geeft ondernemers de mogelijkheid om hun merk te versterken en hun marktbewustzijn te verhogen.
  • Vergroot de winstgevendheid van hun klanten op de best mogelijke manier.

Your International werkt nauw samen met Robert en Leonard van Webtelligo – samen hebben we al meer dan 15 projecten opgeleverd. Van complete websitevertalingen en het schrijven van honderden SEO pagina’s tot het schrijven van een commerciële brochure. Webtelligo is gespecialiseerd in het realiseren en optimaliseren van websites. Zij pakken de technische kant aan, wij houden ons bezig met de websiteteksten en de vertalingen. Op deze manier zorgen we dat er binnen no-time een website staat voor de klanten van Webtelligo

Hoe ziet de samenwerking van Your International en Webtelligo eruit?

Middels een oriëntatiegesprek zorgen we bij Your International dat de wensen van de klant duidelijk zijn, wij schrijven wervende website teksten, SEO landingspagina’s of Facebook content.

We hebben samen met Robert en Leonard o.a. de websites opgeleverd van:

  • DERYAN
  • Alex Mass
  • LIFFIN Events

Webtelligo werkt via het Referral model: zij sturen de contactgegevens voor een nieuwe lead simpelweg naar ons door. Vervolgens nemen we de opdracht van A tot Z op: het contact, de eventuele feedback en de afronding. Wij factureren Webtelligo’s klant, en zij krijgen 10% van het factuurbedrag voor de lead. Of het nu gaat om € 500 of € 5.000!

Hoe ziet een vertaaltraject of copywritingtraject bij Your International eruit?

Het begint met een oriënterend gesprek om de wensen van de klant te bespreken, zodat we bij Your International wervende websiteteksten, SEO-landingspagina’s, Facebook-content of e-mailnieuwsbrieven kunnen vertalen of schrijven in overeenstemming met de wensen van de klant.
Het schrijfproces begint met een briefing over de tone of voice, de deadline en andere belangrijke zaken, zodat alles voor beide partijen duidelijk is. Direct daarna beginnen we met schrijven of vertalen. Wanneer de vertaling of tekst door een van onze gekwalificeerde vertalers of schrijvers wordt afgerond, sturen we deze door naar een van onze proeflezers, om de beste kwaliteit te garanderen. Vervolgens sturen we het vertaalwerk of de tekst naar Webtelligos klant voor feedback. Akkoord? Perfect! Een van onze USP’s = snel opleveren!

Hoe zorgt Your International ervoor dat de betaling vlekkeloos verloopt?

Een groot aantal van onze klanten werkt met ons Referral model.
 Het Referral Model houdt in dat jij als agency 10% van de eindfactuur ontvangt als bonus voor het doorverwijzen van een nieuwe klant naar Your International.

Referral bonussen worden ieder kwartaal uitbetaald, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten!

Leave a Reply