E-commerce vertalingen

De voordelen van een internationale webshop

Ontvang een proefvertaling
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Webshop laten vertalen

Kijk eens over de grens, wanneer je de omzet van je onderneming wilt laten groeien! In het buitenland liggen kansen voor het oprapen. Dat geldt in het bijzonder voor webshops. Het leveren van producten aan Duitsland, België, Engeland en bijvoorbeeld Frankrijk is in de huidige tijd heel eenvoudig. Wist je dat het met een webshop vertaling relatief makkelijk is om hoge posities in de zoekresultaten te bemachtigen in andere landen? Het helpt je de groep potentiële klanten van je onderneming sterk te laten groeien. Een eerste stap richting de buitenlandse markten is het vertalen van teksten in je webshop. Your International is jouw partner in het uitwerken van krachtige e-commerce vertalingen. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop! Jij weet wat de producten in jouw webwinkel uniek maakt, terwijl onze vertalers de taal kennen. Zo zorgen we er samen voor, dat je zoveel mogelijk uit een expansie naar het buitenland haalt. Durf jij deze stap te zetten?

Vertaalbureau – Webshop vertalen

Wil jij met jouw webshop richting Duitsland, België of Frankrijk? Goed plan – het hoeft namelijk niet moeilijk te zijn om jouw webshop te laten slagen in het buitenland. De eerste stap richting een internationale webshop is een webshop vertaling. Een grotere internationale doelgroep? Meer klanten en meer verkopen in het buitenland? Laat jouw website of webshop vertalen door De Website Vertalers van Your International.

Om zaken te doen in het buitenland is een website vertaling essentieel.

Overtuigende teksten en vertalingen zijn er voor een betrouwbare en nette uitstraling, daarnaast zorgen ze voor een betere relatie met de klant. Dankzij een vertaling door een professioneel vertaalbureau weet je zeker dat je op de lange termijn een goede relatie onderhoudt met jouw klant.

De Webshop Vertalers van Your International vertalen én implementeren de vertalingen in jouw CMS

Wist je dat je bij internationaal ondernemen het verplicht is om de algemene voorwaarden aan te bieden in de taal van jouw afnemer? Het volstaat niet om de algemene voorwaarden alleen in het Nederlands aan te bieden. Naast het vertalen van jouw productpagina’s is het noodzakelijk om jouw juridische documenten te vertalen.

Wil jij jouw webshop laten vertalen van het Nederlands naar het Duits, Frans of Engels? Een webshop vertalen door Your International is een goed idee. Wij zijn een vertaalbureau waar kennis, ervaring en expertise centraal staan. Een professioneel vertaalde webshop is een zekerheid bij ons.

Maak een proefberekening

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Hoe werkt een E-commerce vertaling?

E-commerce vertalingen moet aan verschillende eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat een klant na het lezen van een omschrijving weet wat hij of zij aan je product heeft. Minstens zo belangrijk is het aanzetten van een klant tot het uitvoeren van een actie. Zet de geïnteresseerd bezoeker aan tot het bestellen van het product, of laat deze meer informatie opvragen. Zonder een duidelijke Call To Action (CTA) zal de conversieratio van je webwinkel onnodig laag blijven. Professionele webshop vertalers van Your International zijn op de hoogte van de laatste marketingtechnische trucs om meer uit bezoekers te halen. Deze trucs verwerken wij in de e-commerce vertalingen om jouw succes te vergroten! Wij bieden onder meer e-commerce vertalingen aan naar het Engels, Duits, Frans, Pools, Spaans en zelfs Chinees. Heb jij al eens overwogen om je producten aan te bieden in China of Spanje? Een internationale webshop brengt talloze voordelen met zich mee!

Vertaling door ervaren vertalers – webshop vertalen van hoog niveau

Jouw webshop laten vertalen naar een andere taal, dit is precies waar onze native speakers zich iedere dag voor inzetten. Zij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke talencombinaties en vertalingen voor jouw website, ook implementeren zij de vertalingen in jouw CMS! Door de grote verscheidenheid van vertalers zal je heel de wereld over kunnen gaan met jouw webshop.

De voordelen van De Website Vertalers van Your International:

 • Website vertalen in allerlei talencombinaties.
 • Wij vertalen in ieder CMS, o.a. WordPress, Joomla, Magento en Drupal.
 • Service waar je met een lach geholpen wordt.
 • Vertalingen voor een scherp tarief.

Webshop vertalen naar een andere taal? Vertalingen voor professionele bedrijven

Bij De Website Vertalers van Your International begrijpen wij als vertaalbureau dat een vertaling niet woord voor woord kan plaatsvinden. Het is zaak dat jouw websiteteksten op een zo gelokaliseerd mogelijke manier vertaald worden. Wij denken mee om ervoor te zorgen dat de boodschap goed over zal komen en dat de tone of voice behouden blijft.

Van een Chinese webshop vertaling tot een Franse webshop laten vertalen

Bij De Website Vertalers van Your International is alles mogelijk, in ieder CMS: WordPress, Joomla, Magento en Drupal. Handig om te weten: de brontaal hoeft niet perse Nederlands te zijn, het is ook mogelijk om te vertalen van het Duits naar het Nederlands. De Website Vertalers van Your International zijn flexibel.

Klaar om jouw webshop te laten vertalen om zo meer klanten te kunnen bereiken? Bereken jouw offerte eenvoudig via ons offerte formulier. Je weet zo gelijk wat je kunt verwachten, voor je het weet zal jouw webshop voorzien zijn van meerdere talen.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.