Skip to main content

Professioneel vertalen

 

 

Waarom yourinternational kiezen? Yourinternational levert professionele vertaaldiensten tegen de meest concurrerende tarieven in de sector. Wij hebben ruime ervaring met het vertalen van een breed scala aan contenttypen.

 

Uitstekende kwaliteit

Niet alleen worden al onze vertalers doorlopend geëvalueerd, maar ons vertaalplatform bevat ook ingebouwde validatiecontroles om consistente kwaliteit op schaal te garanderen.

 

Schaalvriendelijke prijsstelling

Dankzij onze eigen projectmanagementtools kunnen wij onze activiteiten stroomlijnen en onze overheadkosten beperken, zodat wij onze klanten de laagst mogelijke tarieven kunnen bieden.

 

Snelle doorlooptijd

Ons vertaalplatform is gebouwd voor het snel verwerken van grote volumes content. Momenteel verdeelt ons systeem elke week automatisch 1000-en opdrachten onder vertalers, waarvan vele binnen enkele minuten worden opgepakt.

 

Vertaaltechnologie : 

Geautomatiseerde kwaliteitscontroles

Het yourinternational -dashboard voor vertalers bevat triggers die menselijke en geautomatiseerde kwaliteitscontroles in gang zetten. Ons validatiesysteem werkt op de achtergrond om potentiële problemen te controleren en te markeren terwijl de vertaler werkt. Daarnaast gebruiken bijna 100 taalspecialisten GoCheck, een door yourinternational ontwikkelde kwaliteitsmetriek, om verschillende taalkundige en stilistische fouten objectief te markeren.

Gestroomlijnd projectbeheer

Een verscheidenheid aan eigen, interne tools geeft projectmanagers en vertaler-operatiespecialisten volledige controle over projectadministratie, taakverdeling en crowd management, waardoor een hoge mate van flexibiliteit mogelijk is bovenop het verder geautomatiseerde platform.

Leave a Reply