Skip to main content

DESKUNDIGE LATIJNSE VERTAALDIENSTEN

Hoewel Latijn vaak een “dode taal” wordt genoemd, is dit eigenlijk niet waar. Vandaag de dag wordt Latijn nog steeds gebruikt om nieuwe woorden te creëren in moderne talen. Onze zorgvuldig uitgekozen vertalers Latijn beschikken over een uitgebreide kennis van het Latijn. Met ervaring in zowel het historische gebruik van het Latijn als de moderne toepassingen ervan, leveren wij onberispelijke professionele Latijnse vertaaldiensten voor uiteenlopende klanten . Ons academisch team van Latijnse vertalers werkt met grote precisie om snel uw korte Latijnse teksten binnen een dag te vertalen. Grotere opdrachten worden met vertrouwen ingepland door ons ervaren projectmanagementteam om ervoor te zorgen dat wij uw deadlines halen.

 

LATIJNSE VERTAALPROFESSIONALS

Hoewel Latijn vandaag de dag zelden wordt gebruikt, zijn we er bij yourinternational trots op dat we een ervaren team van vertalers in dienst hebben die experts zijn in de zeldzame Latijnse schriften die ons af en toe gevraagd worden te vertalen. Al onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal, met minimaal 5 jaar ervaring en academische kwalificaties in Latijnse vertalingen. Het is echter niet alleen de hoge kwaliteit van onze Latijnse vertalingen die ervoor zorgt dat onze klanten voor ons kiezen. Met enkele van de meest concurrerende tarieven die beschikbaar zijn, bieden wij een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing.

 

BEËDIGDE LATIJNSE VERTALINGEN

Wij kunnen uw academische documenten en certificaten veilig, nauwkeurig en snel verwerken, zelfs op korte termijn. Wij kunnen u voorzien van een officiële vertaling, waarheidsverklaring, beëdigde verklaring, notariële of Apostille van uw vertaling in samenwerking met onze toegewijde notaris en het Foreign and Commonwealth Office.

Leave a Reply