Skip to main content

Hebreeuwse vertaaldiensten

Op zoek naar een Hebreeuws vertaalbureau of een Hebreeuwse taaldienstverlener? Your International is een gerenommeerd vertaalbureau dat taaldiensten aanbiedt in meer dan 150 talen en in meer dan 1.500 talencombinaties. Ons aanbod van Hebreeuwse vertaaldiensten omvat vertalingen tussen het Hebreeuws en tientallen andere talen, waaronder het Engels, Spaans, Duits, Frans, Arabisch, Pools, Russisch, en meer.

Je kunt jouw Hebreeuwse vertaalprojecten aan ons toevertrouwen met de geruststelling van onze kwaliteitsgarantie. Onze procedures voor werving en selectie, klantenbeheer en kwaliteit gedurende het gehele vertaalproces worden streng bewaakt.  Tenslotte maken wij gebruik van interne kwaliteitscontroles, uitgevoerd door ons team van projectmanagers, die zelf ervaren Hebreeuwse vertalers zijn, en experts in hun gekozen specialistische gebieden. 

Wanneer je op zoek bent naar een herbreeuwse vertaling of een offerte vertaling, stuur ons dan een kopie van de documenten die u wilt laten vertalen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Professionele Herbreeuws vertalen

  • Vertaling van documenten van het Hebreeuws naar het Engels en van het Engels naar het Hebreeuws. Wij werken met een groot team van Hebreeuwse vertalers in het land zelf, die alleen naar hun moedertaal / doeltaal vertalen. Daarom, als je een document in het Hebreeuws wilt laten vertalen dat in het Verenigd Koninkrijk gebruikt gaat worden, zullen wij ervoor zorgen dat het project wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde vertaler met een uitstekende beheersing van het Engels, moedertaal Hebreeuws. Wij garanderen dat al onze Hebreeuwse vertalingen (medisch, juridisch, academisch, technisch, enz.) perfect zullen overkomen op de doelgroep.
  • Beëdigde vertalingen, uitgevoerd door volledig bevoegde vertalers
  • Hebreeuwse tolkdiensten in de belangrijkste Israëlische steden (Jeruzalem, Tel Aviv, Haifa, Rishon LeZion, Petah Tikva, Ashdod, Beersheba), en ook in Europa en Noord-Amerika.
  • Websitevertaling naar en uit het Hebreeuws
  • Lokalisatie van software
  • Desktop publishing-diensten
  • Spoedvertalingen Hebreeuws

Leave a Reply