Skip to main content

Gecertificeerd Bulgaars vertaalbureau

Als Bulgaars vertaalbureau vertalen we routinematig teksten van en naar het Bulgaars. Nadat Bulgarije in 2007 deel is gaan uitmaken van de EU, is het zakendoen met Bulgarije enorm toegenomen en we hebben gemerkt dat de vraag naar vertalingen van officiële documenten snel toeneemt. Wij hebben ervaring met het vertalen van Bulgaarse arbeidscontracten, technische handleidingen en import- en exportdocumenten.

 

De Bulgaarse taal

De Bulgaarse taal wordt door ongeveer 12 miljoen sprekers gesproken. Het is een van de gemakkelijkere Slavische talen omdat de oorspronkelijke zaken zo goed als verdwenen zijn. Omdat het Bulgaars vooral in Bulgarije wordt gesproken, zijn er niet veel mensen die de taal zo goed beheersen dat ze juridische en financiële documenten kunnen vertalen. En dat zijn nu precies de gebieden waarin wij uitblinken.

 

Ervaren native vertalers

Onze Bulgaarse vertalers zijn hoog opgeleid en gespecialiseerd in het vertalen van officiële documenten op verschillende vakgebieden.

Zij kennen de taal en cultuur door en door, waardoor zij uw teksten met de juiste toon in het Bulgaars kunnen vertalen. Ze kennen ook het cyrillische alfabet dat wordt gebruikt om Bulgaars te schrijven

 

Bulgaarse vertalingen

Als vertaalbureau spreekt het voor zich dat Bulgaars een onmisbare taal is. In 2019 vertaalden wij meer dan 100 documenten van of naar het Bulgaars. Onze Bulgaarse vertalers kunnen uw teksten van en naar het Bulgaars met uitstekende kwaliteit vertalen. Wij verzorgen al bijna tien jaar Bulgaarse vertalingen van hoge kwaliteit. Laat uw documenten vertalen door een Bulgaarse vertaler bij yourinternational.

Leave a Reply