Skip to main content

Welk product je ook verkoopt: een ergonomisch bureau van €599,99 of een fietslampje van €5,99… je kunt niet zonder afbeeldingen, productspecificaties en converterende producttekst.

Wil je jouw klanten écht verleiden? Je maakt het verschil met een converterende producttekst waarbij je je richt op het verlangen van de potentiële koper, en de oplossing voor zijn probleem.

Your International ondersteunt 50+ webshops bij het verkopen van hun producten met converterende productteksten. Myprotein, XiaomiProducts, De Puzzelgigant en meer dan 50 webshops profiteren van onze productteksten! Hoe schrijf je een producttekst? Wij denken graag mee! We schrijven de perfecte productpagina met het AIDA model in ons achterhoofd: interactie met de lezer (potentiële koper) is het doel. Gedurende het lezen van de tekst denkt de lezer: dit klopt, inderdaad, juist…

Met een perfecte producttekst overtuigt de lezer zichzelf.

Wil je weten hoe we jouw productteksten naar het volgende niveau kunnen tillen? Lees dan snel verder!

Producten verkopen als Apple?

Bij een productpagina is het belangrijk dat je de voordelen van het product/de dienst benoemt. En niet alleen de eigenschappen. Zoals Steve Jobs bij de lancering van de iPod deed:

De eigenschappen De voordelen
1GB aan MP3’s Meer dan 1000 nummers in je broekzak.
10.21 x 6.17 x 1.98 cm De iPod past in iedere broekzak
Een eenvoudige gebruikersinterface Jong en oud kan met de iPod overweg

Schaarste
Schrijf je een producttekst voor een nieuwe gaming laptop? We benadrukken de voordelen van de laptop door in te spelen op:

  • De angst om iets te missen: altijd genoeg capaciteit om de nieuwste games met jouw vrienden te spelen, zo val je nooit meer buiten de boot!
  • De angst voor toekomstige dreiging of de angst om iets te verliezen: dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1050 heb je, in tegenstelling tot oudere laptops, genoeg werkgeheugen om te gamen zonder dat jouw laptop crasht en jij je progress kwijt bent.

De perfecte producttekst? Bijvoeglijke naamwoorden om te benadrukken

De Gyro stabilisator zorgt voor de meest stabiele beelden.

De voordelige action cam is ook geschikt om cadeau te geven.

De afneembare waterdichte behuizing zorgt voor een veilige manier om onderwater te filmen of foto’s te maken

Wanneer je bijvoeglijke naamwoorden op de juiste manier gebruikt, is het de ideale manier om jouw lezer te overtuigen.

Creëer een ervaring

We schetsen een beeld. Hoe is het om jouw product te gebruiken?
We beschrijven hoe het is of om te voelen wanneer de klant het product in zijn handen heeft, zo wordt het wel heel tastbaar. Wedden dat jouw lezer zichzelf inmiddels heeft overtuigd?

In zekere zin overtuigt de lezer zichzelf bij het lezen van jouw nieuwe producttekst. Zo maak je binnen no-time betalende klanten van jouw websitebezoekers!

Wil je weten hoe we jouw productteksten naar het volgende niveau kunnen tillen?

Vraag dan een gratis proeftekst aan, ook kun je kiezen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Zo kijken we samen of er een klik is, en of we jouw producten ook beter kunnen verkopen dankzij converterende productteksten op maat!

Leave a Reply