Skip to main content

Wij geven om onze partners en om onze teamleden. We noemen onze vertalers, copywriters en proeflezers niet zomaar ’teamleaden’!

Het Your International Team breidt uit en ook diegenen die niet vertalen, copywriten of proeflezen zijn altijd meer dan welkom.
Wil jij bij ons horen zonder te vertalen of teksten te schrijven? Dat kan met het Your International Referral Systeem!

Dankzij ons Referral Systeem kun jij beloond worden voor een simpele verwijzing.
Als een verwijzing naar een potentiële klant leidt tot een nieuwe vertaalopdracht of -samenwerking, word jij beloond met 7% van de totale omzet van de eerste vertaling van de nieuwe klant. (De hoogste referral bonus is tot nu toe €89, voor een simpele verwijzing!)
Hoe dan? Dat zit zo:

– Op een middag scroll je door je LinkedIn of Facebook feed en je merkt op dat een van jouw connecties op zoek is naar een vertaler, copywriter of proeflezer. Als jij ons tagt, de link doorstuurt of ons op welke manier dan ook laat weten dat jouw connectie op zoek is naar onze diensten, zullen wij jou belonen! Want als Your International aan de slag mag, krijg jij 7% van het totale factuurbedrag.

Een webshop vertalen van 10.000 woorden? We vertalen documenten voor €0,07 per woord, wat betekent dat we €700,00 factureren.
7% van 700 is 49. Jij verdient €49,00! Allemaal dankzij een eenvoudige referral.

Meer weten? Lees hier over het Your International Referral Model

Win-Win!

Leave a Reply