Skip to main content

Grote tekst vertalen

Als vertaalbureau krijgen wij dagelijks te maken met diverse soorten teksten. Wij vertalen wetenschappelijke artikelen, technische documenten, websites, maar ook jaarverslagen en juridische teksten. Wij letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis, zodat elke vertaling volledig past binnen de cultuur en doelgroep en beschikt over de juiste terminologieën. Zo kun je bij Your International elke tekst laten vertalen.

Native tekst vertalers vertalen snel

Wij werken uitsluitend met native tekst vertalers. Dit betekent dat onze vertalers vanuit hun moedertaal vertalen. Onze vertalers weten hoe ze juist de emotie in de vertaling moeten overbrengen. Ook zijn zij op de hoogte van de correcte terminologieën van de taal die vertaald moet worden. Behalve dat onze vertalers native speaker zijn, beschikken zij ook over elk een eigen expertiseveld.

Werkwijze bij het vertalen van grote teksten

Een grote tekst laten vertalen? Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van jouw vertaalproject. Mocht je akkoord gaan, gaan wij direct voor je aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij je op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met je om het vertaalproces precies op jouw vertaalproject aan te passen. Ook bij het vertalen van grote teksten!

Leave a Reply