Skip to main content

Gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design.

Tivoli Audio is opgericht met één doel: het leveren van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design en hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. De geluidservaring die Tivoli Audio biedt is niet in woorden te vatten. De enige manier om zelf te ontdekken wat de Tivoli Audio producten zo speciaal maakt, is door ze zelf te proberen.

Tivoli Audio verkoopt in Nederland via hun eigen e-commerce platform en in 70+ winkels.

Tivoli Audio vertalingen

Tivoli Audio is in 2000 in Boston ontstaan met slechts één radio. Vandaag de dag delen zij hun passie voor muziek en design over de hele wereld met partners in meer dan 29 landen.

Your International ondersteunt Tivoli Audio met vertalingen van- en naar 8 talen, waaronder Chinees, Koreaans en Japans. Vertalingen met de juiste wervende tone of voice, op maat én gelokaliseerd voor hun internationale klanten. Naast commerciële vertalingen, vertaalt Your International ook regelmatig juridische teksten voor Tivoli Audio.

Music is a universal language, operation should be too.

Your International ondersteunt meer dan 40+ e-commerce partijen bij het vertalen van productinformatie, gehele marketingcampagnes, SEO gerichte productteksten en e-commerce funnel content.
Wij leveren in vrijwel alle beschikbare bestandsvormen; van een overzichtelijke Excel, CSV, of Word file tot uiteenlopende Content Management Systemen als Magento en WordPress.