Zaken doen in Myanmar

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Dit punt schat de hoeveelheid strategieën, tijd, kosten en betaald minste kapitaal die nodig zijn voor een kleine tot middelgrote organisatie met beperkte verplichtingen om op te starten en

officieel te werken in de grootste zakenstad van elke economie.

Om de informatie over 190 economieën gelijkwaardig te maken, wordt een genormaliseerd bedrijf gebruikt dat voor 100% plaatselijk geclaimd is, een startkapitaal heeft dat vergelijkbaar is met

veelvoud van het loon per hoofd van de bevolking, neemt deel aan alledaagse moderne of zakelijke oefeningen en gebruikt ergens tussen de 10 en 50 personen een maand na het begin van de activiteiten

activiteiten, die elk van eigen bodem zijn. Een Bedrijf Beginnen beschouwt twee soorten wijkgebonden verplichting organisaties die in alle opzichten niet te onderscheiden zijn, dan weer wel, eigenlijk wordt één

organisatie wordt opgeëist door 5 gehuwde dames en de andere door 5 gehuwde mannen. De plaats van de economieën op de eenvoud van het beginnen van een bedrijf wordt gecontroleerd door het rangschikken van hun

scores voor het beginnen van een bedrijf. Deze scores zijn het basisnormaal van de scores voor elk van de deelmarkers.

Kan een buitenlander zaken doen in Myanmar ?

 

De vennootschapswet van Myanmar staat ook buitenstaanders toe om filiaal-werkplaatsen op te richten met minstens 1 investeerder en een goedgekeurde organisatie-afgevaardigde, die ook een buitenstaander kan zijn. Een filiaal in Myanmar kan zakelijke oefeningen doen en verzoeken doen uitgaan.

 

Is het gemakkelijk om zaken te doen in Myanmar?

 

Simplicity Of Doing Business in Myanmar wordt verondersteld 174,00 te bereiken vóór het eind van 2020, zoals aangegeven door Trading Economics wereldwijde grootschalige modellen en veronderstellingen van examinatoren. Op lange termijn wordt verwacht dat de Eenvoud Van Zakendoen in Myanmar in 2021 rond 174,00 zal drijven, zoals onze econometrische modellen aangeven.

 

Wat is de zakelijke etiquette in Myanmar?

De zakelijke kleding van Myanmar is gematigd. Allerlei soorten mensen zouden westerse kleding kunnen matchen met een gebruikelijke longyi (zoals een sarong). Interessant is dat in Myanmar schoenen zowel thuis als op de werkplek en verrassend genoeg in enkele winkels uitgetrokken worden. Schoenen die niet gebonden hoeven te worden, worden dus aangeraden.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Wat zijn de risico’s van zakendoen in Myanmar?

 

In 2019 was Myanmar de 71ste grootste economie op de planeet (Wereldbank, 2019) maar toch blijft het het minst fortuinlijke land in Zuidoost-Azië met 1 op de 4 mensen die in armoede leven. Niettemin heeft de monetaire verandering vanaf ongeveer 2011 11,8 miljoen mensen uit de behoeftigheid gehaald en de levensverwachting verhoogd. Ergens tussen 2010 en 2017 nam het bezit van mobiele telefoons toe van 4,8% tot 81,5% en het aantal gezinnen dat stroom voor verlichting gebruikt nam toe van 23% tot 69%. De normale ontwikkelingscijfers 2011 – 2019 bedroegen 6,5% en het BBP bleef op $76 miljard van elk 2019 (Wereldbank).

 

Vooraf had COVID-19 vanaf nu de economie hard getroffen. De ontwikkeling tuimelde van 6,8% in 2018 naar slechts 1,7% in 2019, terwijl het kledingstuk, de reisindustrie en de detailhandel kritieke stagnaties kenden, met suggesties voor de meest ongelukkigen in het publieke oog. De NLD regering stuurde een financiële reactie om monetaire verbetering aan te brengen en primaire veranderingen snel door te voeren, voortbouwend op de 140 grote monetaire veranderingen en 500 ondersteunende administratieve veranderingen die rond 2011 werden uitgevoerd.

 

De enorme verzwakking van de politieke situatie in de buurt van COVID-19 zal naar verwachting geleidelijk een monetaire ineenstorting teweegbrengen. De Wereldbank heeft aangetoond dat onderliggende voorspellingen van een 10% inkrimping in het monetaire jaar 2020-21 hoopgevend zijn, terwijl vrije onderzoekers tot een 20% inkrimping voorspellen.

 

Vrijwel alle sectoren van de particuliere sector, de overheidsdiensten en de ambtenarij maken zich ernstig zorgen of worden afgeremd naarmate het CDM vordert en de economie afneemt. De toegang tot bankadministraties wordt ernstig beperkt doordat mensen gedekt zijn tegen geldopnames. Coördinaties zijn tot stilstand gekomen met havens die met kritieke knelpunten te kampen hebben en enorme personeelstekorten in het straat- en spoorvervoer als gevolg van voortschrijdende stakingen.

 

Wat is de moedertaal die in Myanmar gesproken wordt?

 

Er worden in Myanmar ongeveer 100 dialecten en lingos gesproken die zich richten tot vier belangrijke taalfamilies (Sino-Tibetaans, Oostenrijks-Aziatisch, Tai-Kadai, en Indo-Europees). Het Birmaans, de gezagstaal van Myanmar (Birma), die door ongeveer 65% van de bevolking gesproken wordt, is bovendien de taal van de begeleiding.

 

Is Engels belangrijk in Myanmar?

 

Engels kunnen is van cruciaal belang voor de jeugdige leeftijd om werk te verwerven op de opkomende vakantiemarkt. Afgezien van beroepen in de reisindustrie wordt Engels evenzeer als een belangrijke leerzame vaardigheid beschouwd. … Het is duidelijk dat Engels leren geen geintje is in Yangon. Niettemin blijken niet alle instructeurs dat te begrijpen.

 

Heb ik een vertaler nodig als ik zaken doe in Myanmar?

 

Op het moment dat je verwacht je werk in Myanmar voort te zetten, wil je een Birmese tolk om je te helpen je gedachten en boodschappen adequaat over te brengen. Verschillende dialecten zoals Engels zijn normaal in Myanmar.

 

Native vertalers en moedertaalsprekers hebben een perfect begrip van het Birmaans.

Een professionele vertaler die naar zijn moedertaal vertaalt is bedreven in alle taalkundige nuances van die taal. Omdat ze hun hele leven al Birmees spreken en de taal schrijven, hebben ze zowel een besef van de subtiliteiten ervan als een uitgebreide woordenschat. Dankzij de vaardigheden van deze vakman profiteer je van een vertaling van hoge kwaliteit, die perfect trouw is aan het origineel.

Door een professionele, inheemse Birmese vertaler te gebruiken, krijg je een vlotte, consistente vertaling. Dit zal niet alleen je bedrijf internationaal helpen, maar ook je merkimago bevorderen en je reputatie versterken.

Ook kennen Birmese vertalers de plaatselijke cultuur heel goed. Behalve een perfecte beheersing van de Birmese taal zal de inheemse vertaler ook veel kennis hebben van de culturele normen die gelden in het land waarvoor de vertaling bestemd is.

Daardoor zijn ze in staat alle elementen van de taal op een nauwkeurige en relevante manier te vertalen. Dit is bijzonder belangrijk voor vertalingen van sociale netwerken, websites, of andere marketing of reclame inhoud, die een grondige kennis van de plaatselijke cultuur vereisen.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.