Zaken doen in Kazachstan

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Staatsinschrijving van wettige stof, inclusief BTW-inschrijving

De inschrijving van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en enorme bedrijfsonderdelen gebeurt met het oog op een “alles in één hulpbron”-norm: alle inschrijvingsarchieven moeten bij één overheidsinstantie, de Public/Population Service Centers, worden ingediend. De lijst van de noodzakelijke archieven bevat de volgende:

1) een waarschuwing bij het begin van een ondernemende beweging voor kleine organisaties of een standaard aanvraag voor middelgrote organisaties;

2) duplicaten van ID’s;

3) de keuze over de oprichting van de organisatie of de conventie van de constituerende vergadering;

4) voor enorme geschatte bedrijfselementen – een ontvangstbewijs of een ander verslag dat de betaling aan het uitgavenplan van de heffing voor staatsinlijving van wettige stoffen bevestigt; en

5) wettelijke machtiging (indien van toepassing).

 

Kan een buitenlander zaken doen in Kazachstan?

 

Zoals aangegeven in de wetgeving van de Republiek Kazachstan kunnen buitenstaanders een bedrijf opzetten in de volgende structuren: LLP – Limited Liability Partnership (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). JCS – Joint Stock Company. Open filiaal of vertegenwoordigingskantoor.

 

Is het gemakkelijk zaken te doen in Kazachstan?

 

In 2013 stond Kazachstan op de 25e plaats op de planeet voor de eenvoud van het starten van een bedrijf, een sprong van 30 plaatsen ten opzichte van het jaar daarvoor. Het vergt slechts 19 dagen en zes technieken, en het is een gematigd moeiteloze methode, ondanks het feit dat er precaire vooruitgangen zijn.

 

 

Wat is de zakelijke etiquette in Kazachstan?

 

In het Kazachse zakendecor hebben beginnende kennissen de neiging matig casual te zijn. Handen schudden en voornamen gebruiken is normaal, vooral bij meer casual sociale aangelegenheden buiten het bedrijfsleven. In de regel zijn conferenties in Kazachstan tot op zekere hoogte ongestructureerd en open voor afwisseling.

 

Wat zijn de risico’s van zakendoen in Kazachstan?

 

 • Sterk onderworpen aan Rusland (voornaamste handlanger in strategie en veiligheid) en China
 • Sterk onderworpen aan producten (olie, gas, uranium, ijzer, staal, koper); onderontwikkelde economie
 • Ontoereikend straat-, haven- en elektriciteitskader
 • Jammerlijk beknibbelende marktstructuren (sterk gericht op sleutelgebieden en kritische aanwezigheid van de overheid)
 • Delicaat financieel kader en kritieke dollarisering (40% van de winkels en 16% van de voorschotten)
 • Zwak bestuur (devaluatie, politisering van het gerechtelijk apparaat, gebrek aan geaggregeerde procedures)

Door land omsloten; geringe bevolkingsdikte; matig ver verwijderd van wereldwijde handelssectoren; enorme niet-belastingvrije grenzen, niettegenstaande WTO-inschrijving

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Wat is de moedertaal die in Kazachstan gesproken wordt?

 

De gezagsdialecten van Kazachstan zijn Kazachs en Russisch. Zowel Kazachs als Russisch worden op gelijkwaardige gronden gebruikt. Duits (30.400 sprekers), Tajiki, Tataars (328.000 sprekers), Turks, Oekraïens (898.000 sprekers), Oeigoers (300.000 sprekers), en Oezbeeks worden formeel waargenomen door de Taalwet van 1997,

 

Is Engels belangrijk in Kazachstan?

 

In Kazachstan is Engels het meest getoonde onbekende dialect in de instructieve opstelling van Kazachstan en de wereld. Het is de opleidingsdiscipline net als het voertuig van begeleiding zowel aan hulp- als aan universiteiten dat op het niveau van de staat gehandhaafd wordt.

 

Heb ik een vertaler nodig als ik zaken doe in Kazachstan?

 

Kazachs is de autoriteitstaal van Kazachstan, een Centraal-Aziatisch land dat de essentiële plaats inneemt tussen Europa, Rusland en China. Zijn waardevolle geologische positie maakt de Kazachse taal tot een belangrijke bron voor wereldwijde uitwisseling. De natie brengt heel wat op tafel voor organisaties uit de hele wereld die voordeel zouden kunnen hebben van de interpretatie en beperking van hun handel in het Kazaks. Ook deze opdracht ligt goed binnen het bereik van deskundige Kazachse tolken die zich op hun gemak voelen rond de taal en haar subtiliteiten.

 

Met een brede pool van plaatselijke Kazachse tolken kan yourinternational.nl snel en productief aan je Kazachse tolkbehoeften voldoen. yourinternational.nl geeft geweldige Kazachse vertolkingen. Onze Kazachse tolkadministraties helpen je bij het werken aan je wereldwijde systeem.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.