Your International veel gestelde vragen

Bekijk onze referenties

Kan ik een gratis proeftekst of vertaling ontvangen?

Zeker weten! Als je op zoek bent naar een tekstschrijver die het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze teksten. Je kunt een gratis proeftekst van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke taal. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Wat voor teksten schrijven en vertalen jullie?

Alles wat jij wilt dat wij schrijven! Er zijn nauwelijks teksten of niches waar we geen verstand van hebben. We schrijven dus inderdaad vrijwel alles: van websiteteksten, tot brochures en flyers en van SEO blogartikelen tot converterende salespages.

In welke talen schrijven en vertalen jullie?

Wij schrijven teksten in het:

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Italiaans
 • Spaans
 • Portugees
 • Noors
 • Zweeds
 • Fins
 • Deens

Wat maakt Your International anders dan de concurrentie?

Een keuze maken uit honderden tekstbureaus is inderdaad zenuwslopend – je wilt natuurlijk wel waar voor je geld… Wij begrijpen het dondersgoed. Lees meer over ons, hoe wij werken en wat ons het perfecte tekstbureau maakt op de ‘Waarom Your International‘ pagina.

Wanneer kan ik mijn tekst verwachten?

Als je een spoedopdracht hebt aangevraagd, kun je de tekst in ieder geval binnen <24 uur verwachten. Kies je voor een reguliere opdracht, dan leveren wij normaal gesproken binnen 5 werkdagen, of binnen de afgesproken termijn.

Doen jullie ook SEO zoekwoordonderzoek?

Zeker weten! Wij bieden onze klanten internationaal SEO zoekwoordenonderzoek aan, onderzoek dat veel verder gaat dan de simpele Google Analytics keyword planner. Met onze tool zien we niet alleen de moeilijkheidsgraad van het keyword, maar ook de ‘LPS’ (Link Profile Strength) van jouw website, jouw belangrijkste concurrenten in jouw target cuontry én de Google advertentie prijzen voor specifieke trefwoorden.

Welke garanties biedt Your International?

Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige teksten door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde tekstschrijvers. Als de tekst toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

Bovendien zorgen we ervoor dat we de tekst altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

Zijn de Your International tekstschrijvers moedertaalsprekers?

Ja! Bij Your International doen we geen concessies als het gaat om kwalitatief hoogstaand werk. Daarom werken wij uitsluitend met hooggekwalificeerde native tekstschrijvers. Zij hebben niet alleen een uitstekende beheersing van de taal, maar zijn ook vertrouwd met de lokale cultuur en mentaliteit, wat ons in staat stelt om teksten te schrijven die jouw doelgroep het beste bedienen.

Is projectmanagement in de prijs inbegrepen?

Absoluut. Your International is van mening dat voor elke tekst een projectmanager nodig is. Dit is de reden dat wij projectmanagement en feedbackrondes in ons tarief opnemen.

Meer weten? Bekijk onze prijstabel

Ik ben niet helemaal tevreden met mijn tekst, wat nu?

Als dit het geval is, laat het ons dan weten! Feedback is altijd mogelijk, wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie.

Wat kost een vertaling of tekst bij Your International?

Goede vraag! Bekijk onze diensten en prijstabel.

Is er een minimale ordergrootte?

Ja, er geldt een minimale orderwaarde van €155,-. Dit om de opstartkosten te dekken, zoals het vinden van de beste tekstschrijver en de juiste proeflezer voor jouw project, ook de briefing en de mogelijke telefoontjes en het e-mailcontact nemen we hierin op. Het kost tijd om de schrijfstijl te leren kennen of om zaken vast te stellen waar we rekening mee moeten houden bij het schrijven van teksten.

Hoeveel kost SEO?

De kosten voor een zoekmachine optimalisatie project kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het werk, jouw bedrijfsdoelstellingen en het niveau van de concurrentie in de branche. Een basis SEO-pakket van Your International begint bij €450/maand en loopt tot €1500/maand voor uitgebreider werk. De meeste van onze klanten landen ergens in het midden. We bekijken jouw bedrijf, concurrenten en doelstellingen om een voorstel op maat te maken om aan jouw doelstellingen te voldoen.

Hoe lang duurt het voordat ik SEO resultaat zie?

Net als bij de kosten kan de tijdslijn voor de SEO-strategie aanzienlijk variëren, afhankelijk van jouw doelstellingen en het niveau van de concurrentie. Terwijl jij misschien gefocust bent op het bereiken van pagina één voor een populaire zoekterm, zijn er vele manieren waarop SEO kan helpen om meer klanten te genereren. We analyseren de mogelijkheden en geven uitgebreide inzichten over de planning en verwachtingen voordat we van start gaan.

Hoe weet ik of dit ook voor mij werkt?

Aan de hand van een aantal specifieke KPI’s (Key Performance Indicators) op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen. Wanneer je met een digitaal marketingbureau werkt, werk je aan de hand van enkele duidelijke doelstellingen waarover beide partijen het eens zijn om de prestaties te volgen.

Keyword research: met de opkomst van SERP functies zoals de lokale resultaten en featured snippets weten we dat de traditionele organische rankings niet de “enige resultaten” van de zoekmachine optimalisatie zijn, maar ze zijn nog steeds erg belangrijk. We zullen enkele van de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf volgen en je laten zien dat we in de loop van de tijd in de juiste richting bewegen.

Organisch verkeer: verbeterde ranglijsten creëren meestal een overeenkomstige lift in het organische verkeer om aan te geven dat je groei bereikt.

Conversies & intentie: betere rankings en meer verkeer zijn geweldig, maar het vergroten van de business is het echte doel. We volgen belangrijke conversies zoals gegenereerde contact form requests en online verkopen, maar we volgen ook intentiemetingen zoals mensen die een routebeschrijving aanvragen, jouw contactpagina bezoeken of andere waardevolle acties uitvoeren.

Moet elke business investeren in SEO?

Er zijn twee dingen om rekening mee te houden:

Gebruiken jouw klanten zoekmachines om jouw producten/diensten te vinden?

Voor de meerderheid van de bedrijven is het antwoord ja. Een SEO-expert zal meestal een nieuw project starten door zoekwoordonderzoek te doen. Het analyseren van de markt en het beoordelen van de vraag zal helpen bij het bepalen van het potentiële rendement op de investering van SEO-diensten.

Gaan jouw klanten online op zoek naar jouw bedrijf?

Shoppers kennen je misschien al van andere online of offline marketingkanalen en referrals. Ze willen misschien reviews lezen, contact met je opnemen of andere belangrijke bedrijfsinformatie vinden. Het zoeken naar een merk met kwaliteit en gemakkelijk toegankelijke informatie is van groot belang voor de geloofwaardigheid en voor het omzetten van die shoppers in leads of klanten.

Zit ik vast aan een lang contract?

Nee. We starten vanaf 3 maanden om SEO optimaal in te zetten.

Welke SEO tools gebruiken jullie?

 • Keywordfinder
 • Google Analytics
 • Ahrefs
 • Google Search Console
 • Ubersuggest

Hoe meld ik me aan als tekstschrijver bij Your International?

Stuur ons een berichtje met:

 • Jouw motivatie
 • Jouw expertise
 • Drie eerder geschreven (SEO)teksten

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet schrijf je binnenkort wel voor Your International!

Hoeveel krijg ik betaald en hoe krijg ik betaald?

De vergoeding varieert van project tot project, omdat de eisen van de klanten verschillen. Het specifieke salaris zal echter altijd zichtbaar zijn bij elke tekstopdracht.

Wij werken met factuurbetalingen; wij zorgen ervoor dat je jouw betaling binnen 30 dagen ontvangt.

Hoe lang heb ik de tijd om de tekst te schrijven?

Ons doel is om binnen een redelijk tijdsbestek tekstopdrachten op te leveren. Dit is gebaseerd op eerdere ervaringen met soortgelijke opdrachten of de urgentie van de opdracht. Accepteer een tekstopdracht alleen als je er zeker van bent dat je de tekst binnen de gestelde termijn kunt schrijven.

Wat gebeurt er als de tekstopdracht te lang duurt en ik de deadline misschien niet haal?

Zodra je je realiseert dat je te laat bent en de deadline niet haalt, neem dan contact met ons op om de opdracht te annuleren! De tekstopdracht wordt dan toegewezen aan een andere tekstschrijver, zodat de deadline wordt gehaald.

Wat als een klant niet tevreden is met mijn teksten?

Zodra je de tekstopdracht hebt afgerond, kan de klant feedback geven. Je hebt altijd de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen en de tekst aan de hand van de input te corrigeren. Als je vindt dat de feedback onredelijk is, laat het ons dan weten!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.