Onze kennis op het gebied van taal, tekst en marketing heeft bij onze partners bewezen van grote waarde te zijn. Meer dan 25 marketing- en websitebureaus in heel Nederland rekenen dagelijks op onze vertalingen en (SEO) teksten voor een succesvolle marketingstrategie, in binnen- en vooral buitenland.

Zo hebben we talloze webshopeigenaren geholpen bij het vertalen van hun productteksten, SEO landingspagina’s, AdWords teksten, e-mail funnels en converterende winkelwagen teksten. Alles voor een goede internationale online strategie, alles om ervoor te zorgen dat niet alleen de website (de basis) staat, maar dat er op deze basis gebouwd kan worden.

Hoe kunnen we onze kennis delen met zoveel mogelijk mensen? Is wat Neele, onze Duitsland Expert zich afvroeg: als resultaat: Your International Training.

Binnen Your International Training hebben ondernemers met internationale ambitie de keuze uit diverse trainingen en cursussen. Your International Training laat ondernemers en bedrijven met internationale ambitie kennis maken met de ins en outs van internationale SEO, internationale reclame en internationale marketing in het algemeen. In verschillende cursussen nemen onze experts je mee door de do’s en don’t’s van internationale marketing. Vooral Duitsland, Frankrijk en België zijn populaire bestemmingen voor succesvolle Nederlandse webshops en het starten van nieuwe zakenrelaties.

Your International incompany training

Medewerkers incompany trainen en bewust maken van de online marketing kansen in het buitenland. Your International Training biedt de mogelijkheid om alle trainingen- en cursussen op locatie te realiseren.

Een van onze trainingen is de interculturele training. De cultuurverschillen n.a.v. de dimensies van Hofstede worden in kaart gebracht en gekoppeld aan jouw bedrijfsdoelen en belangrijkste waarden. Middels onze inspirerende maatwerktrainingen op niveau, kan jij razendsnel, effectief communiceren binnen jouw branche. Zowel effectief in het buitenland als in Nederland.

Onder andere buurland Duitsland biedt talloze mogelijkheden voor online marketeers en bedrijven met internationale ambitie. SEO en SEA resultaten behalen? Een stuk eenvoudiger dan in Nederland – mits je weet hoe. Duitse consumenten houden bijvoorbeeld niet van het woord ‘korting’ – dit wekt direct wantrouwen. Duitse consumenten gaan voor kwaliteit en long-term relationships.

Bij Your International Training worden export agenten, marketeers en ondernemers voorbereid op het samenwerken met zakenrelaties uit verschillende culturen. Zo leer jij onvoorwaardelijke communicatie- en managementstijlen die inzetbaar zijn in ieder gastland. Onder andere in buurland Duitsland (handelspartner nummer één) maar ook in belangrijke handelslanden als Frankrijk en België waar afnemers staan te springen om producten en diensten uit Nederland.

Om je alvast op te warmen hebben we 7 tips voor jouw internationale onderneming klaar staan.

Internationale website- en webshop training

Beheer je een website- of webshop met klanten uit meerdere landen? Of ben je van plan om met jouw webshop over de grens te treden? Dan is het verstandig om deze website bezoekers op de juiste manier te targetten – voor meer conversie, naamsbekendheid en ook niet onbelangrijk: kostenbesparing/meer omzet!

Het begint bij bezoekers aan te spreken in hun eigen taal; in deze training leer jij hoe je in 5 stappen van jouw nationale webshop een succesvolle internationale webshop maakt. Het is in o.a. Duitsland en België eenvoudig om te scoren op Google, daarnaast is het vaak goedkoper én bereik je een groter publiek. De marketing mogelijkheden in Duitsland liggen voor het oprapen.

Tijdens deze Your International Training behandelen we onder andere:

  • Adverteren in Duitsland, Frankrijk en België
  • De marktkansen voor jouw branche/product
  • Internationale klantenservice en het gemak van een internationale klantenservice
  • Het behalen van resultaten middels internationale SEO
  • Verzending, fulfilment en het juridische aspect.

Your International SEO Copywriting training

In samenwerking met CopyCollab leiden we jou op tot volwaardig tekstschrijver met verstand van SEO.

  • Wat is internationale SEO en hoe scoor je ermee binnen Europa?
  • Op welke manier converteer je jouw websitebezoekers naar betalende klanten?
  • Hoe bereik je op Google een pagina 1 positie in o.a. Duitsland, België en Frankrijk?

Ook de SEO copywriting training wordt bij ons, maar ook bij jou op locatie gegeven.