Webshop vertalen

Your International helpt jouw organisatie graag bij het opbouwen en uitbreiden van een internationale webshop.

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Native speakers die hun kennis gebruiken om sterke teksten te vertalen die jouw webshop internationaal laten groeien!

Your International helpt jouw organisatie graag bij het opbouwen en uitbreiden van een internationale webshop. We zorgen niet alleen voor goede vertalingen van producttitels en productbeschrijvingen, ook houden we vanzelfsprekend met de SEO vertalingen in de verschillende landen.

In samenwerking met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van meertalige professionals bieden wij vertaaldiensten aan in zowat elke taal – van Engels tot Nederlands, Arabisch, Portugees, Spaans, Frans en alles daartussenin.

Het maakt niet uit in welk land je zaken wilt doen met jouw internationale webshop. Your International vertaalt jouw webshop aan de hand van de gebruiken in dat specifieke land.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Onze professionele webshop vertalers werken direct in jouw CMS-systeem!

Your International biedt hulp bij communicatie vertalingen, technische vertalingen, e-commerce vertalingen en juridische vertalingen.

Van Magento tot WordPress, Woocommerce en Joomla. Ook zijn we thuis in Wix en andere bekende e-commerce CMS systemen. We hebben vertalers met specifieke domeinexpertise, vaardigheden, achtergrond en begrip, zodat jouw webshop wordt vertaald door professionele webshop vertalers.

Door de gehele webshop te vertalen volgens de gebruiken van het land waar je de webshop wilt lanceren, ben je verzekerd van goede gebruiksvriendelijkheid en conversies. Het gaat hier om het lokaliseren, in plaats van een webshop vertalen. Bij Your International vind je de webshop vertaler die je nodig hebt. Degene die kennis heeft van webwinkels, conversies, gebruiksvriendelijkheid en jouw specifieke vakgebied.

Van interessante productbeschrijvingen tot de richtlijnen voor betalingsmogelijkheden. We kunnen rekenen op onze eigen professionele webshop vertalers – specialisten op elk continent – native speakers die hun kennis gebruiken om sterke vertalingen te maken die jouw webshop internationaal laten groeien!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.