Vertaalbureau De Bilt

Profiteer van een groot netwerk professionele vertalers

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Het vertalen van (website)teksten draagt bij aan het vergroten van je doelgroep op internationaal niveau. Ben je zelf niet zo’n internationaal wonder als het aankomt op Engels, Duits, Frans of welke taal dan ook? Goed nieuws: bij ons vertaalbureau in De Bilt kun je alle mogelijke content laten vertalen. In dit artikel leggen we precies uit waarom je bij ons aan het juiste adres bent.

Wat kun je verwachten van ons vertaalbureau in De Bilt?

Ons vertaalbureau in De Bilt biedt vertaling van alle mogelijke webcontent. Iedere dag zetten professionele vertalers van ons vertaalbureau zich in om teksten zo natuurlijk mogelijk voor onze klanten te vertalen. De uitstekende kwaliteit die zij leveren, zal jou in staat stellen je website in meerdere talen te presenteren en zo je doelgroep uit te breiden.

Ons vertaalbureau is inzetbaar voor het vertalen van een groot scala aan verschillende talen: Chinees tot Frans, Russisch tot Spaans. Maak gebruik van onze professionele kennis op vertaalgebied, om jouw bedrijf van een internationaal karakter te voorzien – en jouw bedrijf eindelijk eens écht op de kaart te zetten.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Waarom kies je voor onze vertalers in De Bilt?

Onze klant staat altijd op één. Dit zie je terug in de service die wij bieden binnen ons vertaalbureau in De Bilt. Per dag kunnen onze vertalers maar liefst 2.000 woorden vertalen, wat in verhouding tot andere vertaalbureaus relatief veel is. Wij zijn in staat dit aantal te halen vanwege een grootschalig team aan betrouwbare specialisten.

Wij vertalen technische documenten, juridische teksten, websites en webshops.

Elke tekst die wij in handen krijgen, wordt professioneel en nauwkeurig vertaald. Heeft een vertaler de tekst af? Dan wordt deze eerst nog gestuurd naar iemand die de tekst nogmaals controleert, alvorens het de klant bereikt. Mocht de tekst fouten bevatten, worden deze er tijdens de eindredactieronde uitgehaald. Dit resulteert tot een tekst die gegarandeerd aan je eisen voldoet.

Dit vertaalbureau in de buurt maakt het je graag makkelijk. Nog even alle voordelen op een rijtje. Bij ons vertaalbureau in de Bilt bieden wij:

 • Grote verscheidenheid aan diverse talen
 • Professionele en ervaren vertalers
 • Een schappelijk tarief voor alle vertalingen
 • Volledige controle over de teksten
 • Wij werken snel! Én al vanaf €0,06 per woord

Jouw tekst laten vertalen?

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je snel een tekst laten vertalen door ons vertaalbureau in de Bilt? Vraag eenvoudig een offerte of een proeftekst aan op onze website. Ook vind je op de website meer informatie over onze diensten, vertaalmethodes en werkwijze.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.