Vertaler Chinees Nederlands

Verstand van zakendoen in China en kennis van de Chinese taal, cultuur en vooral de handelscultuur. Zakendoen in China? Daar helpt Your International je graag bij.

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

China is dan ook een belangrijke handelspartner voor Nederlandse bedrijven en organisaties.

Verstand van zakendoen in China en kennis van de Chinese taal, cultuur en vooral de handelscultuur. Zakendoen in China? Daar helpt Your International je graag bij. De Chinese vertalers van Your International spreken Mandarijn en Cantonees op moedertaalniveau. Van het Nederlands naar het Chinees (Mandarijn) vertalen of andersom, het kan allebei. Voor een groot aantal klanten vertalen wij dagelijks teksten naar het Chinees vanuit het Nederlands. Maar ook vanuit het Nederlands naar het Chinees vertalen wij met grote regelmaat.

China is dan ook een belangrijke handelspartner voor Nederlandse bedrijven en organisaties. Jaarlijks wordt voor miljarden aan producten geëxporteerd naar en geïmporteerd uit China. China biedt veel kansen voor grote én kleine Nederlandse ondernemers. Volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland exporteren we jaarlijks ruim € 12 miljard aan goederen richting China.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Nederlands Chinees vertalen – veelvoorkomend bij e-commerce bedrijven en webshops.

Chinese vertaling van juridische documenten zoals algemene voorwaarden, een privacy policy of verpakkingsmateriaal? Of ben je op zoek naar een Chinese vertaler voor een exportdocument of een transport vertaling? Neem ook in dit geval gerust contact op, óf vraag kosteloos een proefvertaling aan!

Nog niet veel kennis over China, zakendoen met China of de Chinese handelscultuur of ben je nieuwsgierig of er voor jou ook kansen liggen op de Chinese markt? Laat het ons weten! Onze Internationale Adviseurs kunnen helpen bij het vinden van kansen, zakenpartners of adviseren over andere exportzaken, overigens niet alleen naar China. Wij behandelen regelmatig Duitse vertalingen en exportzaken, Franse vertalingen en exportzaken en Engelse vertalingen en exportzaken.

Goed om te weten: Onze transparante prijsstelling per woord is een fractie van de kosten van traditionele Chinees Nederlandse vertalers, zodat jij tegen concurrerende tarieven zaken kunt doen in nieuwe markten.

Vertaler Chinees Nederlands gezocht? Je vindt een geschikte vertaler bij Vertaalbureau Your International.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.