Vertaalbureau Vacatures

Vacatures bij Vertaalbureau Your International

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Tweetalig opgevoed en internationaal georiënteerd? Solliciteer dan nu op vacatures bij Vertaalbureau Your International

Vacatures bij vertaalbureaus zijn er altijd te vinden. In tijden van globalisering is er steeds meer behoefte aan het realiseren van internationale ambities en daarvoor moet je je internationaal verstaanbaar kunnen maken. Vacatures bij vertaalbureau Your International zijn divers: van content editor tot SEO-specialist en van copywriter tot social media manager. Ben je een native speaker van een andere taal dan Nederlands, schroom dan niet om de website te bezoeken voor actuele vacatures.

Wat doet Your International?
Vertaalbureau Your International bestaat van oudsher uit internationale consultants en marketeers. Daarnaast houdt het zich bezig met vertalingen in 79 verschillende talen. Of het nou gaat om e-commerce vertalingen, communicatieve, juridische/academische of technische vertalingen, Your International garandeert kwaliteit, snelheid en servicegerichtheid.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Tweetalig opgevoed en internationaal georiënteerd? Solliciteer dan nu op vacatures bij Vertaalbureau Your International

Meer dan vertalen. Your International biedt zijn klanten naast kwalitatief goede vertalingen ook SEO-sleutelwoord onderzoeken en internationale marketingcampagnes aan. Daarnaast geeft het bureau ook advies over het importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland. Dit wordt bewerkstelligd door een goede samenwerking met beursgenoteerde bedrijven en goede doelen.

Your International werkt uitsluitend met native speakers, waarbij iedere vertaler zijn of haar eigen expertisegebied heeft. De een heeft meer ervaring met juridische stukken vertalen, terwijl de ander meer verstand heeft van SEO. Weer een ander houdt zich bezig met scriptie vertalingen.

Alvorens de vertaling plaatsvindt, wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar het onderwerp en er wordt een oriëntatiegesprek met je gehouden. Tijdens het vertalen wordt er rekening gehouden met de ervaring met een bepaald onderwerp binnen je sector, de doelgroep voor wie de vertaling bestemd is en de juiste aanspreektoon van de tekst.

Solliciteren kan

Vacatures bij Vertaalbureau Your International zijn er volop. Ga naar de site, klik op ‘bekijk openstaande vacatures’ en klik op de vacature, die je aanspreekt. Antwoord vindt doorgaans plaats binnen een dag.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.