Teksten schrijven voor een personal trainer website

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

In een sportschool en als personal trainer ben je veel bezig met je mensen. Zij moeten zich goed voelen in jouw sportschool en erop vertrouwen dat jij de beste trainer bent die ze maar zouden kunnen hebben. Dit begint al bij de eerste ontmoeting: een vriendelijke lach, rondleiding door de sportschool en een kijkje in de keuken van hoe de lessen zullen zijn. Maar steeds meer van deze eerste contacten gebeuren digitaal, via je website of social media. En ook daar moet jij de passie en het vakmanschap laten zien dat je in huis hebt. Wil jij ook op een professionele manier je (toekomstig nieuwe) klanten zo goed mogelijk online benaderen?

Dan heb je de copywriters van Your International nodig

De copywriters van Your International maken de beste teksten voor jouw sportschoolonderneming en zorgen ervoor dat je op de beste manier op het internet terug te vinden bent. Als je de beste uitstraling op je online kanalen wil hebben, die ervoor zorgen dat steeds meer nieuwe klanten zich bij je aansluiten, dan ben je bij Your International aan het juiste adres.

Net als jij hebben onze schrijvers passie voor het vak

Bij Your International werken meer dan 40 copywriters die allemaal een ander specialisme hebben. Hierdoor kunnen zij als de beste voor jouw onderneming schrijven. Als jij teksten nodig hebt voor de website van je sportschool of voor jou als personal trainer, dan zit je hier goed. De copywriters combineren hier namelijk twee van hun passies en interessevlakken, namelijk schrijven en sporten, met elkaar. Wanneer je contact opneemt met Your International, zal er altijd wel een schrijver voor je klaarstaan die net zo fanaat van sporten en sportscholen is als jijzelf.

Hij of zij weet wat belangrijk is in de sportwereld en kan zich daarom perfect inspelen in hoe jouw doelgroep aangesproken wil worden. En dit is precies wat jij wilt, want doordat je doelgroep op de beste manier wordt aangesproken zullen zij eerder geneigd zijn om bij jou te gaan sporten dan bij je concurrent. En dat alleen al omdat je de juiste snaar wist te raken met de teksten op je website.

Geef het hele proces van teksten schrijven uit handen

Jij bent een sporter, een ondernemer, geen schrijver of kantoorjongen of -meisje. Dat hoeft ook niet, niemand hoeft alles te kunnen. Als je maar doet wat je leuk vindt en goed kan. En daarom is Your International jouw ideale partner. Jij geeft aan wat voor teksten je nodig hebt en de copywriter doet de rest. En dan gaat het hier om alle teksten die er maar op je website kunnen staan. Van de introductietekst op je homepagina tot vacatureteksten of de contactenpagina. Waarvoor jij dan ook online teksten nodig hebt, onze copywriter is de aangewezen persoon hiervoor. Op deze manier ben jij voorzien van de beste website terwijl je ondertussen zelf aan de slag kan gaan met jouw specialisme om je nieuwe klanten ook te behouden.

Wij schrijven teksten voor jouw bedrijf

De copywriter van Your International kan alle teksten die met jouw sportschool te maken hebben op de beste manier voor je schrijven. Maar jij blijft natuurlijk de baas hierover. Wanneer er een eerste versie van de teksten is gemaakt, wordt er met jou gecommuniceerd of dit is wat je wilde hebben. Wil je toch nog iets veranderen, dan is dat geen probleem. Er is altijd ruimte voor feedback en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Jij bent per slot van rekening degene die met de tekst op je website moet lopen, dus een tekst die ook echt past bij jouw onderneming en de branche is niet meer dan billijk.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Neem contact op met Your International

Voor de beste content op jouw website neem je contact op met Your International. Dit kun je heel eenvoudig doen door te bellen, maar je kunt ook mailen of het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgezocht om jou de beste teksten voor je website en social media te geven. Hoe eerder hoe beter dus wacht geen moment te lang met contact met ons opnemen.

Marketing voor fitness, sport en personal training

Zodra duidelijk is wat voor soort content je op je website wilt hebben, gaat de copywriter voor je aan de slag. Zo snel mogelijk en perfect passend op jouw onderneming en de branche van sporten worden de teksten dan voor je geschreven, die je wanneer je helemaal tevreden bent direct op je website kunt zetten. Vragen kun je altijd gerust stellen en je zult altijd goed geholpen worden. Je persoonlijke accountmanager kan je dagelijks een update geven van hoe de teksten ervoor staan en kan indien gewenst extra verzoeken toevoegen aan de content. Bovendien wordt er gewerkt met een 100 procent tevredenheidsservice, zodat je altijd krijgt waar je op hoopte en kon vertrouwen.

Ga ook voor de beste teksten

Jij wilt opvallen tussen de alsmaar groter wordende concurrentie en dat wil je op een professionele en effectieve manier. Daarom schakel je de hulp van Your International in. Dit doe je omdat je altijd een professionele tekst krijgt, die past bij je werkzaamheden en waarmee je perfect kan laten zien hoe goed jij wel niet bent. Your International heeft de beste schrijvers die je maar kunt vinden en daarom zullen alle teksten die je maar wilt laten schrijven ook echt zijn waar je op kon rekenen en zelfs meer.

Your International is de beste copywriter voor de beste sportscholen

Zo persoonlijk als jouw personal trainingen zijn, zo persoonlijk zijn ook de diensten van Your International en haar copywriters. Elke tekst is uniek, omdat deze echt speciaal naar jouw onderneming geschreven worden. Daarbij voldoet ook elke tekst aan de juiste tone of voice en is alles in correct Nederlands geschreven. Geen onnodige spaties of taalfouten kun je hier terugvinden.

In de wereld van de sportscholen draait alles om een goede band hebben met je klanten. Zij moeten zich bij je vertrouwd voelen en kunnen bouwen op je kwaliteiten. Met de expertise van de copywriters van Your International kan je deze goede uitstraling ook via de computer uitstralen en je klantenbestand alleen maar zien groeien. Hoe beter je online te vinden bent, hoe beter dit is voor jouw succes. Wacht daarom niet langer en neem contact op met Your International voor de beste teksten voor jouw perfecte website.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.