Foutloos laten vertalen van je tekst?

Tekst laten vertalen

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Tekst laten vertalen door Vertaalbureau Your International

Communicatie vertalingen

Deze vertalingen houden zich bezig met het aanspreken van buitenlandse klanten door hen informatie te bieden en hen op die manier aan te zetten tot het afnemen van je diensten en/of producten. De professionele vertalers van Your International houden hierbij rekening met de leesbaarheid van de vertalingen, de regelgeving van een land en de commerciële aspecten in een land.

Juridische of academische vertalingen

Bij juridische of academische teksten laat je teksten vertalen uit bijvoorbeeld scripties, onderzoeksresultaten en wetenschappelijke artikelen. Deze teksten zijn vaak ingewikkeld om te laten vertalen, omdat men geneigd is om de structuur van de moedertaal aan te houden. Dit vermindert de status van de vertaling. De vertalers van Your International ondersteunen je graag hierbij, waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Foutloos laten vertalen van je tekst?

E-commerce vertalingen

Door de toenemende internationalisering kijken steeds meer bedrijven over de landsgrenzen heen om de omzet te bevorderen. Om internationaal iets te kunnen bereiken moet je onderneming echter wel in de buitenlandse zoekmachines opduiken. Your International kan hierbij van dienst zijn. Daarnaast zorgt het vertaalbureau voor de vertalingen van je webshop teksten, zodat buitenlandse afnemers in hun eigen taal kunnen lezen over jouw producten en diensten.

Technische vertalingen

Bij een technische vertaling kun je denken aan het vertalen van teksten uit rapporten, handboeken, werkvoorschriften, et cetera. Bij dit soort teksten is het van belang dat de vertaler naast gedegen kennis van de taal, ook de technische kennis heeft, die nodig is om een begrijpelijke vertaling te maken.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.