Social Media Content laten schrijven

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Uitgebreide social media strategie: jouw volgers gemakkelijk up-to-date houdenSocial media kanalen domineren met likeable content? Social Media op de automatische piloot

We beginnen met een uitgebreid doelgroeponderzoek

We houden rekening met jouw SSI-index, hashtags, keywords, LSI en meer! Altijd een Social Media aanpak die past bij jouw budget. Wij staan je bij, of je nou grote plannen hebt of klein wilt beginnen

40+ organisaties in verschillende niches profiteren van onze werkwijze. Met afbeeldingen en video gaan we verder dan tekst.

Your International social media content

Een snelle, transparante en efficiënte SEO aanpak. Van begin tot eind. Plaats eenvoudig een order via onze website, telefonisch of per e-mail. Na uitgebreid doelgroeponderzoek en een kennismaking kunnen we aan de slag met de eerste posts.

Feedback of overleggen? Jouw persoonlijke account manager is altijd bereikbaar.

Waarom Social Media content?

Social Media wordt volop gebruikt en dat is niet voor niets. Ook jouw doelgroep is nieuwsgierig! Als jij kwalitatieve content deelt met jouw potentiële klanten, stijgt jouw naamsbekendheid en jouw vertrouwen. Binnen no-time maak je klanten van de lezers van jouw social content!

 • Meer websitebezoekers naar jouw website?
 • Jouw merk positioneren als beste in de branch?
 • Informeren en converteren tegelijk?

Onze Social Media schrijvers schrijven ‘likeable content’ zodat jij kunt rekenen op meer websitebezoekers. Maar dan? Websitebezoekers moeten converteren, toch?

Voor het schrijven van Social Media content houden we rekening met jouw doelgroep, hun intentie en de oplossing voor hun probleem, zodat zij overgaan tot actie.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Gebruik je geen Social Media? Een gemiste kans!

Naamsbekendheid en vertrouwen krijg je niet zomaar. Om de aandacht te pakken en de behoefte van klanten aan te spreken is Social Media ideaal.

De kracht van Social Media is vaak onderschat, positief voor diegenen die het wél gebruiken.

Een gemiste kans voor diegenen die géén Social Media gebruiken!

Wat wil je bereiken?
– Meer klanten?
– Meer naamsbekendheid?
– Een betere reputatie?

Your International werkt samen met jou een Social Media strategie uit zodat je binnen no-time jouw doelen behaalt.
Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap goed overkomt!

Start hier

Facebook, LinkedIn, Instagram & Twitter

Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter. Wij zoeken uit waar jouw doelgroep zich bevindt, waar ze het over hebben, wat op dit moment relevant is én op welke manier jouw doelgroep graag content ziet. Wij spelen in op de behoefte van jouw potentiële klant, zodat jouw lezers transformeren in klanten.

Het maakt niet uit of je een autogarage runt, of eigenaar bent van een advocatenkantoor. Social Media is onmisbaar als jij jouw huidige klanten op de hoogte wilt houden óf meer nieuwe klanten wilt bereiken.

Your International helpt je bij het uitdenken, het schrijven van de teksten, het vinden van de juiste visuals én het meten van de doelen.

Online content is alles

Meer websitebezoekers, jouw merk positioneren als beste in de branche of wil je jouw potentiële klanten informeren over jouw diensten of producten?

Social media content transformeert jouw potentiële klanten in betalende klanten!

Een van de grootste voordelen van social media content, is dat je jouw eigen reputatie beheert, niemand anders. In de drukke digitale markt is het van levensbelang dat bedrijven werken aan het opbouwen van vertrouwen met hun leads en klanten. Social Media beheer zorgt voor een positieve merkreputatie, en dat is meer waard dan wat dan ook!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.