SEO teksten laten schrijven

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Voorafgaand aan het schrijven van SEO teksten, verrichten wij intensief zoekwoordenonderzoek, zodat jij alleen de meest relevante bezoekers naar jouw website trekt. Meer websitebezoekers en relevante leads? Lokaal beter gevonden worden en Google domineren op belangrijke zoektermen

On page SEO, off page SEO, technische SEO en factoren als long- en shorttail keywords, LSI en keyword density.

Hoger in Google ranken met SEO teksten op maat

Op basis van relevante termen voor jouw niche. Altijd een SEO aanpak die past bij jouw budget. Of je nu lokaal gevonden wilt worden of internationale SEO wilt toepassen, wij staan je bij.

Multimedia SEO: met afbeeldingen en video gaan we verder dan tekst.
En met off-page SEO gaan we verder dan SEO Copywriting.

Your International bewezen SEO strategie

Een snelle, transparante en efficiënte SEO aanpak. Van begin tot eind. Plaats eenvoudig een order via onze website, telefonisch of per e-mail. Na uitgebreid onderzoek en een kennismaking kunnen we aan de slag met de eerste optimalisatieslag

Waarom je voor Your International kiest.

 • Bewezen strategie – gegarandeerd resultaat
 • Door een SEO’er die jouw niche door en door kent
 • SEO Optimalisatie op basis van uitgebreid SEO onderzoek
 • Onbeperkte herzieningen – 100% tevredenheidsgarantie
 • Snelle oplevertijd
 • Resultaat behaald? Je zit nergens aan vast!

SEO Teksten zorgen voor meer websitebezoekers

Het schrijven van teksten die zorgen voor een groei in organische bezoekers van je website. Meer bezoekers uit zoekmachines als Google, Bing & Yahoo.

Voorafgaand aan het schrijven van SEO teksten, verrichten wij intensief zoekwoordenonderzoek, zodat jij alleen de meest relevante bezoekers naar jouw website trekt.

Onze SEO copywriting specialisten schrijven de teksten aan de hand van een duidelijke briefing & onderzoek en houden rekening met rankingsfactoren zoals zoekwoorddichtheid, LSI en andere factoren.

SEO teksten transformeren Google bezoekers in potentiële klanten!

Meer relevante bezoekers op jouw website

Onze SEO tekstschrijvers nemen de tijd om jouw bedrijf, boodschap en doelen te begrijpen, om de concurrenten te analyseren en om SEO keywordonderzoek uit te voeren.

We zorgen altijd voor een aanpak waarbij de teksten wervend én goed vindbaar zijn.

Professionele schrijvers met ervaring en expertise in het schrijven van blogs, social posts en nieuwsbrieven. Zelfs Google vindt onze blogartikelen waardevol, ze komen niet voor niets regelmatig op de eerste pagina terecht.

Groei van organische bezoekers | Gratis verkeer | Verhoogde relevantie | Branding | Hoge ROI

Meer websitebezoekers, maar dan?

Onze SEO tekstschrijvers schrijven om gevonden te worden in zoekmachines, zodat jij kunt rekenen op meer websitebezoekers. Maar dan? Websitebezoekers moeten converteren, toch?

Voor het schrijven van SEO teksten houden we rekening met vindbaarheid, en nog belangrijker: leesbaarheid. Zodat jouw websitebezoekers converteren.

Hiervoor gebruiken we 40 bewezen SEO technieken.

Lokaal gevonden worden?

Een competitief voordeel behouden ten opzichte van andere lokale partijen binnen de sector = het gebruik van local SEO.
– Local SEO pages leggen de focus op een bepaalde target groep, in plaats van op je doelgroep als geheel.

Tip: focus je niet direct op die duizenden potentiële klanten in Amsterdam, maar houd je target groep in eerste instantie beperkt.

De optimalisatie van vindbaarheid in individuele plaatsen zal op termijn het beste resultaat opleveren. Tegen een Mediamarkt, Burger King of Gamma in Amsterdam valt nauwelijks op te boksen qua vindbaarheid. In plaatsen als Abcoude en Winterswijk ligt die verhouding echter heel anders.

Wij houden ons aan 40 SEO technieken om landingspages voor kleinere plaatsen op regionaal of nationaal niveau te schrijven. Dit verbetert je lokale vindbaarheid en indirect jouw lokale concurrentiepositie.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

SEO teksten laten schrijven door een professionele schrijver

Een copywriter om SEO teksten te laten schrijven? Je bent zeker niet de enige die hier naar op zoek is! Door het alsmaar groeiende aantal bedrijven en online concurrentie moeten ondernemers hun best doen om hun website te voorzien van hoogwaardige web content. De beste manier om hiervoor te zorgen, is door een copywriter in te schakelen om SEO teksten te laten schrijven.

Van SEO landingspagina’s tot informerende blogartikelen en van converterende productbeschrijvingen tot commerciële websiteteksten.

Voor het schrijven van teksten gebruiken we 40 bewezen Copywriting Technieken, zodat iedere Your International partner profiteert van converterende en vindbare teksten.

Teksten op maat – SEO teksten en meer!

Teksten met een wervend tintje of juist informerende teksten nodig? Onze copywriters gaan voor jou aan de slag om teksten op maat te laten schrijven. Bijvoorbeeld om toe te passen op jouw homepage, in offline brochures of in wervende e-mailcampagnes.

Een copywriter gaat het erom pakkende teksten te schrijven die prettig te lezen zijn én die de lezer moeten prikkelen de rest van de site te ontdekken en tot aankoop over te gaan. Door het inschakelen van een professionele tekstschrijver, is het eenvoudig om een bepaalde boodschap aan de klant mee te geven en meer betrokkenheid bij jouw lezer op te roepen.

Redenen om goede teksten te laten schrijven

De belangrijkste redenen voorop: SEO teksten bevatten trefwoorden. Het intypen van deze trefwoorden in Google doen we elke dag. We typen woorden in het zoekvak van Google om antwoorden te krijgen op onze vragen. Met SEO teksten geef jij antwoord op de vragen van de mensen met deze vragen; jouw doelgroep! Wanneer er gezocht wordt naar een tekstschrijver in Den Haag, typen mensen in: tekstschrijver in Den Haag. Voorheen was ‘keyword spamming’ nog oké (het veelvoudig terug laten komen van keywords om de zoekmachines voor de gek te houden).

Google is slimmer geworden, en de tijden zijn veranderd, gelukkig maar!

Tegenwoordig moet jouw content van hoge kwaliteit zijn, en voldoen aan andere eisen, voordat Google jouw website serieus neemt.

 • Aan de ene kant moeten jouw lezers de teksten fijn vinden, de tekst moet relevant zijn.
 • Aan de andere kant moet Google de content begrijpen om te zien waar de pagina over gaat. Als Google begrijpt dat jouw pagina gaat over een tekstschrijver in Den Haag, plaatst Google jouw website hoger in de zoekmachines wanneer mensen op zoek zijn naar tekstschrijver in Den Haag.

Het inhuren van een tekstschrijver is een van de beste investeringen die je kunt maken. Je zal middels de pakkende teksten in staat zijn om een bepaalde doelgroep te bereiken. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om een actie op te roepen bij het publiek. Daarnaast is het mogelijk om een tekstschrijver in te schakelen die jouw teksten hoog in de zoekmachines zal laten verschijnen.

Waar let een SEO tekstschrijver op?

SEO content kan alle mogelijke soorten vormen aannemen, van een wervende producttekst tot aan de teksten voor het informeren van de klant. Het is voor een website tekstschrijver van cruciaal belang dat hij of zij tijdens het schrijven van de content kijkt naar de onderliggende stijl en toon. De copywriter doet altijd zijn best om de tekst op een prettige manier te schrijven, zodat jouw doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken. Klanten van een advocatenkantoor worden bijvoorbeeld nooit met ‘je’ aangesproken!

Wil jij zorgen voor meer betrokkenheid met de klant? Of heb je een aantal landingspagina’s nodig voor Google? Content schrijven voor jouw bedrijf? Maak het jezelf niet te moeilijk en kies ervoor om dit uit te besteden. Dankzij onze freelance copywriters zal ook jij alle benoemde voordelen ervaren. Voor je het weet is jouw site voorzien van de beste en meest effectieve teksten van dit moment.

Your International tekstschrijvers schrijven aan de hand van 40 copywriting technieken,

SEO tekstschrijver inschakelen? Your International

Bedrijven die hun website willen vullen met hoogwaardige web content komen al snel uit bij een SEO tekstschrijver. ‘SEO copywriter gezocht’ is dan ook een van de meest voorkomende verzoeken die wij krijgen. Niet alleen in onze mailbox, maar ook wanneer je ‘SEO copywriter gezocht’ in Google of Bing intypt, krijg je talloze zoekresultaten.

Een SEO tekstschrijver is een van de beste investeringen in jouw bedrijf

Om topposities te scoren in Google met SEO teksten moeten teksten aan twee eisen voldoen:

 1. Relevant zijn voor jouw lezers.
 2. Google moet jouw content zien als een waardevolle informatiebron.

Een professionele SEO schrijver schrijft teksten aan de hand van relevante keywords, ook wel zoekwoorden. Deze SEO teksten zijn gericht op het behalen van hogere posities binnen de zoekmachines, al wordt er natuurlijk ook gelet op het wervende aspect en de tekst in het algemeen.

Is SEO copywriting in strijd met leesbaarheid?

Het inschakelen van een SEO tekstschrijver van Your International kan zorgen voor hogere Google posities, waardoor je kunt rekenen op meer websitebezoekers. Wil je lokaal gevonden worden? Of hoger scoren dan jouw concurrenten? Dan kies je voor een Your International SEO tekstschrijver.

Voor het schrijven van teksten gebruiken we 40 bewezen Copywriting Technieken, zodat iedere Your International partner profiteert van converterende en vindbare teksten. Met 40+ beschikbare tekstschrijvers profiteer je altijd van de expertise van een schrijver die jouw niche, dienst of product begrijpt.

Proeftekst aanvragen

Zoek jij een SEO tekstschrijver?

Waarom zou je kiezen voor een SEO tekstschrijver van Your International? Een groot voordeel van onze SEO schrijvers is al even kort benoemd: dankzij het gebruik van verschillende technieken uit ons copywriting e-book.

Een SEO tekstschrijver gezocht

Door het grote aantal bedrijven is het laten schrijven van hoogwaardige web content een van de beste stappen die je kunt zetten. De beste manier om jouw website of webshop van hoogwaardige content te voorzien is door te kiezen voor een professionele SEO copywriter. Onze gespecialiseerde tekstschrijvers staan elke dag voor je klaar om allerlei website content te schrijven. Van SEO landingspagina’s tot informerende blogartikelen en van converterende productbeschrijvingen tot commerciële websiteteksten.

Your International SEO copywriters

Zoekmachine optimalisatie en on-page SEO, sneller websitebezoekers trekken en informeren over jouw dienst of product wanneer zij actief zoeken op het internet. Niet alleen een betere vindbaarheid, ook zullen deze teksten zorgen voor meer betrokkenheid met de klant. Een potentiële klant zal op deze manier worden aangestuurd om een bepaalde actie te ondernemen. Meer te weten komen over het uitbesteden van het schrijven voor op de site of heb je vragen? Vraag dan een gratis proeftekst aan!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.