Meer online leads als makelaar?

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Als makelaar is de concurrentie de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit jaar zijn on- en offline marketing essentieel om je als makelaar te onderscheiden van het de lokale concurrentie.
Natuurlijk heb je als makelaar nog steeds een sleutelrol in het koop- en verkoopproces van een huis, aan de andere kant: kopers doen in toenemende mate zelf onderzoek voordat ze de deskundigen (makelaars, hypotheekadviseurs, banken) erbij betrekken. Maar liefst 92% van de huizenkopers maakt gebruik van het internet om hun zoektocht naar een huis te beginnen.

Het is als makelaar van vitaal belang om een actieve online aanwezigheid te hebben

Als je:

 1. Online niet actief bent
 2. Geen boeiende content deelt
 3. Niet hoog in Google staat
 4. Niet online netwerkt

Aan de hand van onze 35 bewezen marketingideeën profiteer je als makelaar van de expertise van een ervaren marketing consultant afkomstig uit de makelaardij.

Staan jouw concurrenten hoger dan jou in Google? Wil jij lokaal beter en sneller gevonden worden door jouw klanten?

Maak gebruik van al onze online marketing kennis gecombineerd met ervaring in de makelaardij om meer resultaat met jouw website te behalen.

In de afgelopen 3 jaar hebben we voor meer dan 100+ klanten resultaten behaald

Van social media marketing tot SEO en SEA. Makelaars kunnen op ons bouwen.

Door de altijd wisselende algoritmes van Google moet jouw online marketing kennis ei-gen-lijk up-to-date blijven. Maar wat als dit niet jouw core business is? Dan is het bijhouden van online marketing kennis té tijdsintensief en simpelweg niet efficiënt.

Als makelaar heb je genoeg te doen en waarschijnlijk geen zin om nog meer tijd, moeite en geld te stoppen in strategische online marketing sessies, Google cursussen en advertentiebudget waar je niks van terug ziet. Dankzij Your International heb je binnen 14 dagen al meetbaar resultaat!

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Maar waarom zou je als makelaar juist NU moeten investeren in SEO?

Dit jaar kan er van alles gebeuren waardoor jouw business failliet kan gaan. Ook al is dat als makelaar momenteel niet heel reëel. De woningbouwproductie moet op gang blijven om de groeiende vraag op te vangen en tegelijkertijd het woningtekort weg te werken. Daarmee hebben makelaars het niet slecht.

Maar vergis je niet…
In het meest waarschijnlijke geval, het feit dat jouw lokale concurrentie wél investeert in online marketing, betekent dat ze het beter doen dan de rest. Beter vindbaar zijn in Google, eerder (en vooral) méér leads op hun website, aan de telefoon en in hun e-mail inbox krijgen.

Het feit dat het NU goed gaat, betekent niet dat dat altijd zo zal blijven. Als je potentiële klanten nu niet voor je wint, is er een hele reële mogelijkheid dat ze er later niet meer zijn.

We hebben waarschijnlijk al voor een van jouw concullega’s gewerkt.* De resultaten kun je hier (link) bekijken.

Dit jaar zijn on- en offline marketing essentieel om je als makelaar te onderscheiden van het de lokale concurrentie. Daarom delen wij onze bewezen online marketing methoden graag met jou zodat ook jij kan groeien of online meer resultaat behaalt dan jouw lokale concurrentie.

* Wij werken maar met een beperkt aantal makelaarskantoren per regio om resultaat te garanderen. Vraag nu de Website scan aan en reserveer jouw plek!

Hoe gaan wij te werk om meer leads voor makelaars te genereren?

Wij helpen makelaars met de meest lucratieve Google rankings waarmee jouw klanten jou beter én eerder vinden dan de lokale concurrentie. Via alle soorten SEO, van contentcreatie tot technische optimalisatie.

Wij doen aan de hand van 40+ factoren een websitescan om de huidige situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we een overzichtelijk rapport voor je op en kunnen we in overleg met jou aan de slag met de optimalisatie van jouw website. Denk bij de uitvoering aan on-page tekst verbeteringen, snelheid van de website verbetering, linkbuilding en meer om meer gekwalificeerde leads naar jouw website te krijgen.

Vraag de gratis SEO Scan aan en zie hoe jij als makelaar kan winnen van jouw concurrentie

Wat heb je te verliezen? Meer omzet en meer klanten!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.