Medische vertalingen van hoge kwaliteit

Medische documenten laten vertalen, snel en kwalitatief

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Deskundige vertalers zijn essentieel voor medische vertalingen

Onze medische vertalers zijn toegewijd en hebben een medische achtergrond. Ook zijn Your International vertalers op de hoogte van wat er in het medische domein gebeurt. Zo kun je er zeker van zijn dat medische documenten nauwkeurig vertaald worden.

Onze gekwalificeerde en deskundige medische vertalers combineren hun specialistische medische en taalkundige kennis. Als professioneel vertaalbureau met gespecialiseerde medische vertalers vertalen wij regelmatig medische documenten met betrekking tot o.a. COVID-19, interne medische documentatie en commerciële medische documenten. Onze medische vertaaldiensten worden door plaatselijke organisaties, maar ook beursgenoteerde bedrijven ingezet. Your Internationaal vertaalt  medische rapporten en documenten in elk formaat en elke taal.

Professionele medische vertalingen

Your International selecteert de beste medische vertalers om o.a. de volgende documenten te vertalen: medische rapporten, medische benodigdheden, medische verzekeringsdocumenten, wetenschappelijke publicaties, medische dossiers, medische verslagen en commerciële medische materialen zoals gebruiksaanwijzingen voor apparatuur.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Foutloos documenten laten vertalen

Deskundige vertalers zijn essentieel voor medische vertalingen

Onze deskundige medische vertalers zijn werken met één kernwaarde: kwaliteit. Het is van essentieel belang dat uw medische vertaling door een vertaler met ervaring en kennis wordt verzorgd. Een medische vertaler die de moedertaal spreekt.

Your International begrijpt daarnaast dat discretie in het medische veld van groot belang is. Wij behandelen uw medische documenten vertrouwelijk. Medische rapporten, patiëntendossiers en klinische studies kunt u aan ons medisch vertaalbureau toevertrouwen.

Your International is de expert in medische vertalingen en ondersteunt de farmaceutische industrie met professionele medische vertalingen. Wij hebben veel COVID-19 gerelateerde teksten in talloze talen vertaald, waaronder bijsluiters voor patiënten en gebruiksaanwijzingen voor zelftestkits.

Kwalitatieve medische vertaaldiensten

Een medische vertaling is een gespecialiseerde soort documentvertaling. De vertaling van medische documentatie vereist meer dan meertalige vaardigheden. Medische terminologie vormt een taal op zich. Onze vertalers beschikken over de kennis die specifiek is voor de technische, gereguleerde en gevoelige aard van medische teksten.

Reken op nauwkeurige medische document vertalingen. Onze medische vertaaldienst biedt betrouwbare en kosteneffectieve vertalingen in meer dan 200 talen. Mogelijk zelfs binnen 24 uur.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.