Marketplace teksten laten schrijven

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Goed verkopende producten voor Bol.com, Amazon.com of jouw eigen webshop hebben één ding gemeen: een converterende producttekst op een Online Marketplace overtuigt potentiële klanten tot aankoop.

Je conversiepercentage kan aanzienlijk verhoogd worden door goed geschreven productbeschrijvingen. Een van de veranderingen met het hoogste rendement en de laagste investering die een ecommerce manager kan doen is het optimaliseren van je productbeschrijvingen.

Voor je online bedrijf fungeren productbeschrijvingen als 24-uurs winkelbedienden in een fysieke winkel. Bovendien kunnen ze helpen bij conversies voor potentiële klanten, precies zoals echte winkelbedienden. Je productbeschrijvingen, die fungeren als de verkoopvertegenwoordigers van je online winkel, kunnen een vergelijkbaar effect hebben. Als ze hun werk goed doen, trekken ze klanten naar je producten en stimuleren ze de omzettingskoersen. Als ze hun werk niet goed doen, zullen ze klanten irriteren, wegjagen, en de verkoop doen dalen.

Maak gebruik van tactische SEO in je productbeschrijvingen.

Zo kan trefwoordonderzoek je productbeschrijvingen op Amazon, Bol, of Ebay helpen opvallen bij de juiste kopers. SEO geldt niet langer alleen voor Google zoekopdrachten. Als het om productplaatsing op Amazon of Bol.com gaat, is SEO een te weinig gebruikte strategie. Als iemand op Amazon zoekt, is hij of zij bereid om een aankoop te doen. Maak daar gebruik van door een SEO strategie te integreren met de koopbereidheid van de consument.

Je doelmarkt identificeren bij het schrijven van productbeschrijvingen

Je wilt kunnen bepalen welke aspecten je toekomstige klanten het interessantst zouden vinden. Inzicht in je buyer persona, dat is een beschrijving van de eigenschappen van je toekomstige klanten, is de eerste stap om dit te doen. Aan de hand van je buyer persona kun je bepalen welke eigenschappen je klanten het belangrijkst zullen vinden.

Maak een beschrijving op basis van buyer persona’s

Je moet in je productbeschrijvingen een evenwicht vinden tussen wat voor verschillende personen relevant is en de trefwoorden die je kiest. Buyer persona’s helpen daarbij door ervoor te zorgen dat je beschrijvingen gericht zijn op de juiste demografische personen en dat de juiste zoekopdrachten resultaten opleveren voor je artikelen. Door dit te doen wordt je kans dat iemand iets koopt sterk vergroot.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Verkoop de voordelen van het product in plaats van de kenmerken

Een uitstekende productbeschrijving belicht hoe eenvoudig het is om de tracker in het dagelijks leven te gebruiken, in te stellen, en kennis uit de gegevens te halen. Het is eenvoudig om alle fantastische kenmerken van je product op te sommen. Ook al is dit belangrijk, de consument is meer geïntrigeerd door wat je product voor hem kan doen. Klanten moeten in je productbeschrijving bewust gemaakt worden van de voordelen van het gebruik van je product en hoe het een probleem oplost.

Mensen zijn enthousiast over een product als het hun duidelijk is welke voordelen ze zullen krijgen door het te gebruiken. En hoe enthousiaster ze worden door je beschrijving, hoe waarschijnlijker het is dat ze een aankoop zullen doen.

Maak de beschrijving beknopt en direct

Vermijd het gebruik van hele lange tekstuele productteksten, want je hebt maar een beperkte hoeveelheid tijd om de aandacht van je klanten te trekken. De uitkomsten van het gebruik van het product en het feit dat er meer goederen in de productlijn zijn die de consument kan gebruiken, worden beide in deze beknopte uitleg opgenomen.

Productomschrijvingen die overtuigend zijn, kunnen kopers aantrekken. De keuze van een koper kan beïnvloed worden door goed geschreven productbeschrijvingen. Uiteindelijk kunnen goede productbeschrijvingen de verkoop en de conversie verhogen, terwijl ze ook je exposure en SEO op betaalde media verhogen.

Video’s kunnen een krachtige aanvulling zijn op tekst en productfoto’s wanneer ze laten zien hoe je een product kunt gebruiken of waarom het superieur is aan andere. Veel bedrijven versterken hun punten via tekst, foto’s, en video’s.

Meer verkopen via Bol, Amazon, Marktplaats of Ebay?

Het kan absoluut! Hoe doe je dit? Het is essentieel dat jouw product zichzelf verkoopt. Je maakt het verschil met een converterende producttekst waar je rekening houdt met het verlangen van de potentiële koper, en de oplossing voor zijn probleem.

Jouw tekst moet overtuigender zijn dan die van de concurrent. Je onderscheidt jouw producten door een wervende productomschrijving zodat jouw potentiële klanten overgaan tot aankoop!

Wij weten zeker dat we ook betere resultaten voor jouw product kunnen behalen. Wij zijn namelijk zo overtuigd van onze expertise dat je willen laten zien hoe wij ervoor zorgen dat jij meer gaat verkopen via online marktplaatsen.

Meer weten over producten op marketplaces? Neem contact met ons op!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.