Bespaar je de moeite en laat je website vertalen

Tekst laten vertalen

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Je website laten vertalen door Vertaalbureau Your International

Je website vertalen?

Een website vertalen, kan een hele onderneming zijn. Websites zijn er in allerlei soorten en maten en zelfs binnen eenzelfde site kunnen de onderwerpen die aan bod komen verschillen. Zelfs al heb je een grote talenknobbel, wanneer je geen native speaker bent met kennis van een bepaald onderwerp, dan is je site zelf vertalen onbegonnen werk. Bespaar jezelf daarom tijd en moeite. Laat je website vertalen door vertaalbureau Your International.

You’re International

Met het professionele vertaalteam van Your International laat je jouw website in een mum van tijd vertalen voor een scherpe prijs. Elke professional draagt zijn of haar eigen native tongue en expertise van een bepaald vakgebied bij, waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt. Je webcontent en social media content worden gegarandeerd foutloos vertaald. Jouw boodschap wordt duidelijk in iedere taal.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Foutloos laten vertalen van je tekst?

Kies voor vertalers van Your International

Vertaalbureau Your International kan je website maar liefst in 79 verschillende talen vertalen. Of je jouw website nu in het Frans of het Koreaans of beide talen wil laten vertalen, Your International klaart de klus voor je. Het bureau werkt met een woordtarief gebaseerd op een aantal factoren, namelijk grootte van de vertaling, talencombinatie en het vakgebied. Op de website is een actuele prijslijst te vinden. Werk je al langer met Your International samen, dan kun je genieten van vaste lagere tarieven en een nog sneller vertaalproces.

Wel of niet content laten vertalen

Your International is zeker niet het enige vertaalbureau in Nederland en het is begrijpelijk dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Daarom biedt Your International een gratis proefvertaling aan, die je gratis via de website aan kunt vragen. Op deze manier maak je kennis met de kwaliteit, service en snelheid die Your International je biedt. Tevens kun je een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen. Als je hierna een vertaalopdracht accepteert, krijg je samen met jouw vertaling de factuur.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.