Het nieuwe ondernemen: ondernemen in China

Ook exporteren of importeren naar of vanuit China?

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Ondernemen in China biedt veel kansen

Is het jouw droom om te ondernemen in China? Wil je jouw afzetgebied uitbreiden naar de nieuwe wereldmacht? E-commerce is een relatief nieuw handelskanaal, waarmee je rechtstreeks je producten kan verkopen aan Chinese consumenten. Dit is zeer winstgevend, want de Chinezen besteden gemiddeld per jaar 725 euro aan buitenlandse producten. Vertaalbureau Your International kan het je organisatie makkelijker maken om in te springen op deze unieke kansen door voor onder andere e-commerce vertalingen te zorgen.

De eerste stap is een goede vertaling

Chinese consumenten zijn dus geneigd om veel geld uit te geven aan buitenlandse producten, mits service en kwaliteit gewaarborgd wordt. Een goed vertaalde, professionele site is hierbij zeer belangrijk. Met het professionele team van native speakers Chinees kan Your International ervoor zorgen dat je webcontent in goed leesbaar Chinees aan de consument voorgelegd wordt. Tevens bevatten de vertalingen de nieuwste marketingtrucs, waardoor de Chinese koper wordt aangezet tot handelen.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Foutloos laten vertalen van je tekst?

China is een andere wereld

Ofschoon steeds meer Nederlandse bedrijven China-gericht zijn vanwege de potentie van de Chinese markt, is ondernemen in China vrij lastig. Als ondernemer krijg je te maken met cultuurverschillen, taalverschillen, tijdverschillen en prijsverschillen. Tevens kost het wat moeite om de loyaliteit van de Chinese consument voor je te winnen. Deze factoren worden al voor je vertaling door de vertalers van Your International onderzocht. Daarom kunnen zij jouw organisatie voorzien van handige adviezen hierin en jouw marketingstrategieën aanpassen voor een maximaal succes.

Succesvol zijn in China

Om succesvol te kunnen ondernemen in China is dus niet alleen een professionele website belangrijk. Je zult bijvoorbeeld ook te maken krijgen met de Chinese regelgeving en het is dan handig als je naast e-commerce teksten ook academische, juridische en technische teksten vertaald kan krijgen. Your International zorgt ervoor dat ook deze stukken op een leesbare en duidelijke manier naar het Nederlands vertaald kunnen worden.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.