Freelance SEO tekstschrijver

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Op zoek naar een freelance SEO tekstschrijver?

Veel ondernemers en bedrijven zoeken naar manieren om hun concurrentie een stapje voor te zijn. Er worden marketingpartijen ingezet, designers en developers en SEO tekstschrijvers. Want wanneer je deze 4 freelancers weet te combineren, ben je in staat om onvoorstelbare resultaten te behalen. Om het je wat makkelijker te maken, laten wij je wat meer zien over het inschakelen van een freelance SEO tekstschrijver voor SEO landingspagina’s, SEO blogartikelen en websiteteksten.

Op zoek naar een tekstschrijver in Nijmegen? Of een tekstschrijver in Utrecht? Bij Your International ben je verzekerd van een goede tekstschrijver in jouw buurt.

Een freelance SEO tekstschrijver voor al jouw teksten

Een freelance SEO tekstschrijver is degene die aan de slag gaat om jouw websiteteksten, social media teksten en blogteksten te schrijven, in samenwerking met een marketeer, designer of developer. Want wat jouw doel ook is, iedereen kan een SEO tekstschrijver gebruiken voor marketingcampagnes of interne communicatie.

Middels wervende teksten bereik je een groot aantal doeleinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om SEO landingspagina’s te laten schrijven zodat je hoger scoort in Google. Bied jij bijvoorbeeld diensten aan als jurist in Utrecht, dan laat je een SEO pagina schrijven met het keyword ‘jurist utrecht’.

Een SEO tekstschrijver vind je bij Your International

Middels deze SEO landingspagina’s kan je op een vrij eenvoudige wijze zorgen voor meer internetverkeer.

Naast deze optie is het vanzelfsprekend mogelijk om een freelance SEO tekstschrijver in te schakelen voor het schrijven van allerlei andere commerciële content. Of je nu zoekt naar een persoon die jouw folder kan voorzien van de juiste teksten of een freelance SEO tekstschrijver voor de websites van jouw klanten. Van SEO landingspagina’s tot informerende blogartikelen en van converterende productbeschrijvingen tot commerciële websiteteksten.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

De voordelen van een freelance SEO tekstschrijver

Een freelance tekstschrijver inhuren is nog best lastig – wat betaal je per tekst? Of betaal je per woord? Hoe veel en hoe vaak schrijft de schrijver? Is de schrijver bekend met SEO technieken? Hoe controleer je de kwaliteit? 

Op al deze vragen heeft Your International een antwoord. Wij begrijpen dat het lastig is om een freelance SEO tekstschrijver in te huren, en dat het te duur is om een in-house tekstschrijver aan te nemen.

Wanneer je voor een van onze freelance tekstschrijvers kiest…

Kies je voor kwaliteit tegen de juiste prijs. En natuurlijk onze 100% tevredenheidsgarantie. Zo weet je zeker dat je jouw teksten een unieke draai mee kunt geven, op die manier zal de klant altijd geprikkeld worden om over te gaan tot actie, bijvoorbeeld het aanvragen van een brochure, het invullen van het contactformulier of het aanschaffen van een product. Door de toepassing van zoekwoorden en andere trefwoorden zorg je er ook nog eens voor dat jouw site veel hoger in de zoekmachines kan komen. Voor bedrijven die graag meer klanten willen via hun website is dit ideaal, zoals je weet zijn de pagina’s die bovenaan verschijnen vaak succesvoller.

Een freelance SEO tekstschrijver heb je binnen no-time gevonden bij Your International

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar voor het schrijven van alle mogelijke soorten content. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om te bepalen wat er mogelijk is op het gebied van website content voor jouw website!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.