Freelance copywriter

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Waar let je op bij het inschakelen van een freelance copywriter?

Het inschakelen van een freelance tekstschrijver brengt een hoop voordelen met zich mee, maar ook een aantal punten waar je op moet letten!

 • SEO kennis – is de freelance copywriter in staat om volgens SEO richtlijnen te schrijven?
 • Kennis van jouw branche – is hij of zij thuis in jouw niche of branche?
 • Ervaring – een beginnende copywriter is lang niet zo goed als een copywriter die al 10 jaar teksten schrijft.
 • Hoe snel kan de copywriter opleveren?
 • Plagiaat, zijn jouw teksten Copyscape goedgekeurd?

Zoek altijd een freelance copywriter uit op basis van bovenstaande criteria. Of het nu gaat om SEO landingspagina’s, informerende blogartikelen, converterende productbeschrijvingen of commerciële websiteteksten.

Your International staat voor je klaar bij het vinden van de juiste freelance tekstschrijver.

Wat doet een freelance copywriter?

Een freelance copywriter wordt ingeschakeld om de teksten voor een bedrijf of een organisatie te schrijven of te herschrijven. Een copywriter is over het algemeen breed inzetbaar: van wervende websiteteksten tot informatieve blogartikelen laten schrijven.Het maakt voor een freelance tekstschrijver over het algemeen niet uit waar de tekst over gaat, een goede freelance schrijver kan over nagenoeg alles schrijven, zolang de briefing en de feeling bij het bedrijf in orde zijn. Het doel van een freelance copywriter is om een tekst te schrijven die aantrekkelijk is om te lezen én die mensen aanzet tot een actie. In het ultieme geval zijn jouw teksten ook nog eens SEO geoptimaliseerd, zodat meer mensen jouw website vinden via zoekmachines als Google en Bing.

Zo kan het bijvoorbeeld nuttig zijn om jouw websiteteksten onder handen te laten nemen door een freelance copywriter. Hij of zij kan ervoor zorgen dat de teksten niet ‘gewoon oké’ zijn, maar direct aansporen tot actie, zoals het invullen van het contactformulier of het achterlaten van een e-mailadres.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Waarom een freelance copywriter inschakelen?

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een freelance copywriter? Door te kiezen voor een van onze gespecialiseerde tekstschrijvers, zorg je ervoor dat je jouw bedrijf positioneert zoals jouw ideale klant het graag ziet. Ook kun je rekenen op meer conversie én een betere Google vindbaarheid, wat op zijn beurt leidt tot aanzienlijk meer websitebezoekers. Meer websitebezoekers = meer omzet!

Freelancer copywriter gezocht?

Dan ben je bij Your International aan het juiste adres. Met 40+ beschikbare tekstschrijvers profiteer je altijd van de expertise van een schrijver die jouw niche, dienst of product begrijpt. Websiteteksten van de hoogste kwaliteit zijn dé sleutel tot succes in een digitaal tijdperk! Voor het schrijven van teksten gebruiken we 40 bewezen Copywriting Technieken, zodat iedere Your International partner profiteert van converterende en vindbare teksten.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.