E-mail marketing teksten laten schrijven

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Een van de grootste voordelen van e-mail marketing, is dat je jouw eigen reputatie beheert, niemand anders. In de drukke digitale markt is het van levensbelang dat bedrijven werken aan het opbouwen van vertrouwen met hun leads en klanten.

Meer websitebezoekers en relevante leads, lokaal beter gevonden worden, meer herhaalaankopen dankzij e-mail funnels. E-mail verkopen op de automatische piloot.

Wist je dat de Return on Investment van Nieuwsbrieven gemiddeld rond de 4300% ligt? Juist ja, 43 keer de kosten eruithalen! Vergeleken met directe of indirecte advertenties zijn nieuwsbrieven zeer betaalbaar.

Altijd email teksten die passen bij jouw budget

Of je nu lokaal gevonden wilt worden of internationale SEO wilt toepassen, wij staan je bij. Of je nu een informatieve nieuwsbrief wilt versturen of een nieuwsbrief om jouw nieuwe product aan te prijzen, Your International helpt je bij het uitdenken, het schrijven van de teksten, het vinden van de juiste visuals én het meten van de doelen.

Your International bewezen email teksten strategie

Een snelle, transparante en efficiënte e-mail marketing aanpak. Van begin tot eind. Plaats eenvoudig een order via onze website, telefonisch of per e-mail. Na uitgebreid onderzoek en een kennismaking kunnen we aan de slag met de eerste optimalisatieslag

Feedback of overleggen over jouw e-mail marketing campagne? Jouw persoonlijke account manager is altijd bereikbaar.

Waarom je voor Your International kiest.

 • Bewezen strategie – gegarandeerd resultaat
 • Door een marketeer die jouw niche door en door kent
 • E-mail funnels op basis van uitgebreid onderzoek
 • Onbeperkte herzieningen – 100% tevredenheidsgarantie
 • Snelle oplevertijd
 • Resultaat behaald? Je zit nergens aan vast!
Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Een maandelijkse of wekelijkse nieuwsbrief

Meer websitebezoekers, jouw merk positioneren als beste in de branche of wil je jouw potentiële klanten informeren over jouw diensten of producten?

Nieuwsbrieven transformeren jouw potentiële klanten in betalende klanten!

Een van de grootste voordelen van nieuwsbrieven, is dat je jouw eigen reputatie beheert, niemand anders. In de drukke digitale markt is het van levensbelang dat bedrijven werken aan het opbouwen van vertrouwen met hun leads en klanten. Het versturen van nieuwsbrieven zorgt voor een positieve merkreputatie, en dat is meer waard dan wat dan ook!

Waarom nieuwsbrieven versturen?

Nieuwsbrieven zijn overal, en dat is niet voor niets. Ook jouw doelgroep is nieuwsgierig! Als jij kwalitatieve content deelt met jouw potentiële klanten, strijgt jouw naamsbekendheid en jouw vertrouwen. Binnen no-time maak je klanten van de lezers van jouw nieuwsbrief!

Meer websitebezoekers naar jouw website?
Jouw merk positioneren als beste in de branch?
Informeren en converteren tegelijk?

Onze schrijvers schrijven om te informeren, zodat jij kunt rekenen op meer websitebezoekers. Maar dan? Websitebezoekers moeten converteren, toch?

Voor het schrijven van nieuwsbrieven houden we rekening met jouw doelgroep, hun intentie, en nog belangrijker: de oplossing voor hun probleem. Zodat jouw websitebezoekers converteren.

Hiervoor gebruiken we 40 bewezen SEO technieken.

Converterende Sales Newsletters

Wist je dat de Return on Investment van Nieuwsbrieven gemiddeld rond de 4300% ligt? Juist ja, 43 keer de kosten eruithalen!

Vergeleken met directe of indirecte advertenties zijn nieuwsbrieven zeer betaalbaar, daarnaast bind je met een nieuwsbrief klanten op een speelse manier.

Wat wil je bereiken?
– Meer klanten?
– Meer naamsbekendheid?
– Een betere reputatie?

Your International werkt samen met jou een Social Media strategie uit zodat je binnen no-time jouw doelen behaalt.
Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap goed overkomt!

Informatieve nieuwsbrieven

Wanneer je een informatieve nieuwsbrief met interessante content verstuurt, kun je rekenen op meer interactie, meer naamsbekendheid en zelfs meer betrokkenheid. E-mail nieuwsbrieven zijn ideaal voor het opbouwen van een online community. Door een gesprek te starten in de inbox van de ontvanger, en het vervolgens op te volgen via social media, genereer je meer klanten en activiteit op alle kanalen!

Of je nu een informatieve nieuwsbrief wilt versturen of een nieuwsbrief om jouw nieuwe product aan te prijzen, Your International helpt je bij het uitdenken, het schrijven van de teksten, het vinden van de juiste visuals én het meten van de doelen.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.