Document vertalen – Jouw document vandaag nog laten vertalen!

Documenten laten vertalen, snel en kwalitatief

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

De vertalers van Your International vertalen allerlei documenten

Als jij internationale ambities hebt, dan is het verstandig om de document vertalers van Your International in te schakelen voor de vertaling van een document, een website, een webshop of een brochure. Een van de beste stappen richting een internationale bedrijfsvoering is het vertalen van jouw website, webshop en marketing materiaal. Documenten laten vertalen? Wij staan voor je klaar om je hierbij te ondersteunen. En dat allemaal binnen jouw CMS!

Your International is een van de beste keuzes voor ondernemers met internationale ambitie!

De vertalers van Your International vertalen én implementeren de vertalingen in jouw CMS!

Het is niet iets wat je uit kunt stellen, wil je jouw bedrijf over de grens laten slagen? Dan is het enorm belangrijk dat jouw content beschikbaar is voor meerdere mensen in meerdere landen. Wellicht alleen in Europa, of zelfs buiten Europa? Het is mogelijk dankzij onze professionele native speakers. Of je jouw website of documenten naar het Spaans wilt laten vertalen of jouw documenten naar het Duits wilt laten vertalen: De document vertalers van Your International staan voor je klaar.

Met een professioneel vertaalbureau aan je zijde is het mogelijk om jouw doelgroep uit te breiden.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Foutloos documenten laten vertalen

Wist je dat: voor bedrijven is documenten vertalen belangrijk. Maar wist je dat het zelfs verplicht is om jouw algemene voorwaarden te vertalen wanneer je zaken doet met bedrijven of klanten buiten Nederland? Het is belangrijk dat de klant in staat is om de boodschap te begrijpen. Door te kiezen voor Your International kun je er zeker van zijn dat jouw documenten op een professionele manier vertaald worden.

Ben jij net als vele anderen ook op zoek naar de beste document vertalingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De document vertalers van Your International zijn de beste document vertalers van de Randstad.  Vertaalde documenten door professionele native speakers. Daarentegen op zoek naar een CMS vertaling? We vertalen én implementeren de content in jouw website. Zo hoef jij nergens rekening mee te houden; je hebt één aanspreekpunt voor jouw vertaalproject.

Documenten laten vertalen door gespecialiseerde vertalers van Your International

Ook jouw document laten vertalen? Een document vertalen is werk waar vakkennis bij komt kijken. Of het nu gaat om een juridische tekst, een technische tekst of een marketing tekst. Verschillende onderwerpen vragen om een verschillende aanpak. Vanzelfsprekend dat een website niet 1 op 1 vertaald wordt: we houden altijd rekening met de tone of voice en de boodschap van de brontekst. Onze native speakers zijn in staat om jouw teksten op een professionele wijze om te zetten naar een andere taal. Er zijn talloze talencombinaties waarvoor je ons kunt inschakelen. Dit maakt Your International tot een uniek vertaalbureau.

Documenten vertalen door Your International biedt de volgende voordelen:

 • Ruime keuze uit de beschikbare soorten vertaalcombinaties
 • Wij kunnen allerlei documenten laten vertalen: PDF, XML, ODT, AUTOCAD en meer.
 • Documenten laten vertalen door professionele vertalers
 • Een internationaal vertaalbureau
 • Alle mogelijke vertalingen voor scherpe tarieven

Ook jouw document vertalen? Document vertalen door Your International

Door de vele talencombinaties van Your International kun je de hele wereld aan met jouw bedrijf.

Ook op zoek naar een vertaalbureau voor de beste website vertaling of webshop vertaling? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Zo weet je direct wat je kunt verwachten!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Document laten vertalen: nog nooit zo makkelijk geweest

  Het vertalen van documenten kan een tijdrovende en moeilijke taak zijn als je niet vertrouwd bent met de processen die je tijd en geld zullen besparen en resultaten van hoge kwaliteit zullen garanderen. Met jarenlange ervaring en deskundige vertalers in dienst beschikt Your International over de knowhow en de middelen om elk type document in elk formaat met succes te vertalen. Heb je bedrijfsdocumenten, IT-documenten, juridische documentatie, enquêtes, folders of een strategisch plan om te vertalen? Your International biedt je een snelle en accurate documentvertaaldienst die zal bijdragen aan de groei van je bedrijf.

  Document laten vertalen: nog nooit zo makkelijk geweest

  Het vertalen van documenten was ooit een ingewikkeld proces – maar nu niet meer. Ongeacht het type document, de vereiste materiedeskundigheid, de lengte of taal, Your International heeft deskundige documentvertalers die klaar staan om elk project voor je aan te pakken. Het is nog nooit zo makkelijk geweest. Laat ons weten naar welke taal je wil vertalen en wij koppen een vertaler die het meest geschikt is voor de job aan het project. De vertaler gaat onmiddellijk aan de slag en levert jouw vertaalde document snel en klaar voor gebruik terug.

  Onze vertalers zijn niet alleen deskundig, ze komen ook uit het land waar je de tekst naar toe wil vertalen. Op deze manier wordt altijd de juiste tone-of-voice gebruikt in de tekst en heb je geen last van rare vertalingen. Zo kunnen wij je garanderen dat elk document met hoge nauwkeurigheid wordt vertaalt. Je kunt vertrouwen op onze professionele documentvertaaldiensten om de beste resultaten te leveren voor het vertalen van elk document. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de talen die wij voor je kunnen vertalen:

  Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wij kunnen documenten van en naar 79 verschillende talen vertalen.

  Document vertalen door professionele Your International vertalers

  Bij het vertalen van documenten is het belangrijk dat het document volledig correct wordt vertaalt. Dit is een eis waar wij altijd aan voldoen. Onze vertalers veranderen de tekst niet door middel van woorden toe te voegen of te verwijderen. Deze vereiste is van vitaal belang voor jou als ontvanger, zodat je erop kunt vertrouwen dat de vertaling het originele bronmateriaal exact weergeeft.

  Onze vertalingen worden daarom ook uitgevoerd door een gekwalificeerde vertaler die de taal beheerst en kennis heeft over het document om aan de vereiste van nauwkeurigheid te voldoen. Wij gebruiken alleen professionele menselijke vertalers (dus geen bots) om de best mogelijke vertaling bij je aan te leveren. Wij bieden ook revisies aan om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke vertaling 100% naar wens is.

  Waarom kiezen voor Your International om jouw documenten te vertalen?

  Bij Your International zijn we flexibel genoeg om mee te werken aan de krappe deadlines om een project af te ronden, een verkoop te realiseren of voor het live zetten van een website. Wij stellen alles in het werk om de gevraagde deadlines te halen en tegelijkertijd een vertaling van hoge kwaliteit bij je aan te leveren.

  Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze snelle respons. Wij verwerken je aanvraag binnen enkele uren en krijgt zo snel mogelijk van ons een persoonlijk antwoord. Zodra we de vertaling voor je mogen oppakken, beginnen onze deskundige vertalers onmiddellijk met de vertaling van je documenten.

  Dankzij onze professionele vertalers met jarenlange ervaring en gespecialiseerde domeinkennis, kunnen wij de documenten snel voor je oppakken en in de gewenste kwaliteit bij je aanleveren. Wij vertalen regelmatig documenten in het Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Russisch, Chinees, Koreaans en Japans, om er maar een paar te noemen.

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.