De beste websiteteksten laten schrijven voor jouw tandartsenpraktijk

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Als tandarts of mondhygiënist wil je altijd klaarstaan voor je klanten. Dit straal je uit door vriendelijk en gastvrij mensen in je praktijk te ontvangen, maar ook voordat zij bij je naar binnen stappen en plaatsnemen in de wachtkamer of stoel moet je ze al het gevoel van rust en vertrouwen kunnen geven. Dit gebeurt vooral door ook online te laten zien dat de mensen bij je terecht kunnen voor een gezond gebit en een stralende lach. Dit laat je zien door onder andere betrouwbare foto’s van jezelf, je team en de praktijk te plaatsen, maar ook door teksten op je website te hebben die je doelgroep het gevoel geven dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

Dit doe je met professionele teksten die je cliënten op de juiste manier aanspreken

Ben je zelf niet zo handig met de juiste woorden kiezen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt de teksten op je website namelijk laten schrijven door contact op te nemen met een van de copywriters die bij Your International voor je aan de slag kunnen gaan. Door je teksten door deze professionals te laten schrijven zorg je ervoor dat jouw website perfect voldoet aan watje doelgroep van jou zou kunnen verwachten.

De beste teksten voor jouw praktijk

Bij Your International kun je terecht voor het laten maken van alle teksten die jouw praktijk nodig kan hebben. Onder Your International werken meer dan 40 copywriters, ieder met zijn of haar eigen specialisme. Een van deze specialismes is tandartsen en andere vormen van mondhygiëne, waardoor dit de beste plek is om je teksten te laten schrijven. Het maakt niet uit wanneer je contact opneemt, er is altijd wel een copywriter beschikbaar in jouw vakgebied om ervoor te zorgen dat jouw teksten worden geschreven zoals jij zou willen of misschien zelfs beter. De copywriter gaat direct voor je aan de slag en is pas klaar wanneer jij helemaal tevreden bent.

Het maakt niet uit wat jouw specialisme is, er is altijd een copywriter beschikbaar

Een schrijver die jou kan helpen met de best passende teksten. Of je nu een standaard tandartsenpraktijk hebt of juist bent gespecialiseerd in cosmetische ingrepen zoals tanden bleken maakt niet uit. De passie voor jouw vakgebied en voor het schrijven staan bij onze copywriters hoog in het vaandel en dat is te zien aan de teksten die er voor je geschreven worden. De copywriters van Your International maken jouw teksten alsof ze zelf aan het roer van je onderneming staan, waardoor de liefde voor het vak en de persoonlijke aanpak die je naar je klanten hebt goed naar voren komen in de teksten. Tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, alle functies die te maken hebben met het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van het gebit doen er goed aan hun teksten door Your International te laten schrijven.

Neem contact op en krijg meteen resultaat

Je kunt niet vroeg genoeg een goede website hebben. Elke dag zoeken er mensen op het internet naar waar ze naar op zoek zijn. Als dit dan potentiële klanten zijn die zich bij jouw praktijk willen inschrijven, dan moet je wel goed vindbaar zijn. En een goede vindbaarheid gaat hand in hand met een kwalitatieve website waar de bezoekers van je website direct de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarom kun je beter niet te lang wachten en direct contact opnemen met Your International voor jouw perfecte webteksten.

Wij schrijven en vertalen kwalitatieve teksten

Je komt in aanraking met Your International door naar de website te gaan en het contactformulier in te vullen. Ook kun je mailen en als je direct contact wilt opnemen met een medewerker kun je ook bellen. Je komt dan in gesprek met een accountmanager, die jouw wensen opneemt en kijkt wat er allemaal mogelijk is. Direct na het gesprek gaat de best passende copywriter voor je aan de slag met de teksten die je wilt hebben. Zo snel mogelijk, maar wel gelet op kwaliteit, gaat de copywriter voor je aan de slag en stuurt jou een eerste versie wanneer deze klaar is. Op basis hiervan kun je zelf bepalen of je tevreden bent met je teksten of dat er nog iets gewijzigd moet worden.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Krijg altijd de beste teksten voor jouw onderneming

Bij Your International is het belangrijk dat jij helemaal tevreden bent. Vind je de eerste versie van de teksten nog niet voldoende, dan kun je aangeven wat er nog gewijzigd moet worden en dat wordt dan direct voor je gedaan. Ook als je tijdens het proces bedenkt dat je liever ook nog iets anders erbij wilt hebben, is dat geen probleem. De accountmanager staat altijd voor je klaar en kan naast een dagelijkse update geven ook je extra wensen doorvoeren, zodat alles in één keer en volledig passend bij elkaar voor je gemaakt wordt.

Je teksten laten schrijven via Your International

Dit brengt meer voordelen dan alleen passende teksten die ook echt naar jouw smaak en stijl zijn. Je bespreekt namelijk een plan van hoe de teksten geschreven worden en kunt er dan op rekenen dat je kunt profiteren van een 100 procent tevredenheidsgarantie. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook en daarom betaal je alleen voor het eindresultaat. Extra aanpassingen kosten geen extra geld. Er wordt er dus altijd op gelet dat je geen halfbakken werk krijgt, maar een volledige tekst die ook echt passend is voor jou en je praktijk.

Schakel nu de hulp in van een professionele tekstschrijver

Hoe eerder je voorzien bent van een goede website, hoe beter. Daarom is het belangrijk dat je niet te lang blijft zitten met een half goede website, als je binnen een korte tijd een volledige website kunt hebben die echt voldoet aan je eisen en de eisen van je klanten. Kies daarom voor de copywriters van Your International en weet er altijd zeker van dat de teksten perfect bij je tandartsenpraktijk passen en dat je teksten niet alleen tekstueel kloppen, maar ook in je branche en de tone of voice die er bij jouw praktijk wordt gehanteerd.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.