De beste teksten voor een makelaar met klasse

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

In de wereld van de real estate draait alles om je uitstraling. Je moet er als makelaar of hypotheekadviseur altijd netjes en representatief uitzien, om ervoor te zorgen dat je klanten je kunnen vertrouwen. Dit geldt niet alleen voor je persoonlijke uitstraling of die van je fysieke bezoekadres. De meeste mensen zoeken tegenwoordig eerst alles op via het internet, dus moet je als goede ondernemer hier ook goed voor de dag kunnen komen. Om ervoor te zorgen dat jouw makelaarsbedrijf ook digitaal voldoet aan alle kwaliteitseisen, laat je je teksten schrijven door Your International. Hier werken tientallen copywriters die speciaal voor jou aan de slag gaan, om ervoor te zorgen dat jouw teksten kloppen met wat je uit wilt stralen naar je klanten. Communicatie is in een branche als deze erg belangrijk en daarom is een goede en professionele website meer dan noodzakelijk.

Onze tekstschrijvers hebben verstand van het vak

De copywriters van Your International kunnen de beste teksten opstellen die jij voor je website kunt gebruiken. Alle copywriters beschikken over een hoog niveau van taalkennis en maken daarom zelden fouten in hun teksten. Ze schrijven volgens de taalregels en met de juiste toon, zodat de teksten niet alleen kloppen, maar de bezoekers van je website ook positief kunnen aanspreken en deze aansporen gebruik te maken van jouw diensten. Er wordt er altijd op gelet dat jouw onderneming als beste uit de verf komt en je website er zo vlekkeloos mogelijk uitziet.

Marketing voor makelaars en meer

Bovendien weten de copywriters van Your International precies hoe ze over hun vakgebied moeten schrijven. Het maken van teksten voor een hypotheekadviseur vergt natuurlijk kennis over het onderwerp, en daar hebben ze er hier meer dan genoeg van. Bij Your International focussen we ons op een paar branches in de werkende sector, en real estate is daarbij een van onze specialiteiten. De copywriters schrijven met de juiste teksten over jouw onderneming en weten duidelijke teksten te maken die ook echt over het onderwerp gaan, maar houden er tegelijk rekening mee dat je klanten deze teksten ook moeten kunnen begrijpen.

Te moeilijk vakjargon is in je specialisme al snel gemaakt

En daarom letten de copywriters erop dat zelfs iemand die nog nooit van zijn leven een hypotheek heeft afgesloten snapt wat er op je website staat. Als je klanten geen idee hebben wat er nu op je website staat, wordt het lastig om te weten of ze wel met je in zee willen gaan. Kies er daarom voor om de copywriters van Your International in te schakelen, zodat je zeker weet dat de teksten kloppen voor zowel jouw werkveld als je klanten.

Meteen aan de slag met de beste teksten voor makelaars

Bij Your International werken meer dan 40 ervaren copywriters. De kans is dus erg groot dat wanneer jij contact met ons opneemt, er altijd wel iemand is die je meteen kan helpen met je verzoek. Iedere schrijver heeft zo zijn eigen specialiteit, waardoor deze zich goed kan richten op jouw onderwerp. Je wordt dus snel geholpen en kunt ook snel in het bezit zijn van je teksten. En dat is maar goed ook, want elke dag dat je niet goed te vinden bent op het internet is een dag weggegooid geld.

 

Bij Your International gaan de copywriters na een uitgebreide screening direct voor je aan de slag

Er wordt gekeken naar welke zoekwoorden er het meest gezocht wordt en het beste passen bij jouw makelaars- of adviseursbureau en op basis hiervan worden de professionele teksten voor je geschreven. Wanneer er een eerste versie is krijg je deze toegestuurd en kun je met de teksten aan de slag. Ben je nog niet helemaal tevreden of wil je nog iets aan de content toevoegen? Dat is geen enkel probleem. Via de persoonlijke accountmanager van Your International kun je bespreken wat je nog wilt aanpassen aan de teksten en dit wordt dan naar jouw smaak aangepast. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Je persoonlijke accountmanager is ook altijd beschikbaar, zodat je meteen je feedback door kunt geven en hier zo snel mogelijk aan gewerkt wordt.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Persoonlijke teksten voor makelaars

Je klant wil direct als persoon aangesproken worden. Helemaal in de wereld van de real estate. Hij of zij wil zich geen nummer voelen en zeker weten dat die gehoord wordt. Daarom worden de teksten geschreven op een manier zoals de copywriters ook zelf aangesproken zouden willen worden als zij een klant van je zouden zijn. Dit zorgt ervoor dat de teksten je publiek beter aanspreken en zich meer met je vertrouwd voelen. En omdat het bij hypotheken en de huizenjacht om hoge geldbedragen gaat is vertrouwen een van de belangrijkste punten waarop gelet moet worden, maar daar vertellen we je natuurlijk niets nieuws.

Jij bent een unieke makelaar of hypotheekadviseur en dat mag gezien worden

Daarom worden de teksten niet alleen geschreven met oog op de branche, maar ook dat ze passen bij jou als ondernemer. Als je juist een jonge en vlotte makelaardij bent, dan passen statische strakke teksten natuurlijk niet bij je. Bij Your International zullen de teksten dan ook altijd speciaal voor jouw onderneming geschreven worden. Elke keer beginnen de schrijvers op een leeg fel papier en gaan van hieruit jouw teksten maken. Zo heb je altijd unieke en persoonlijke informatie op je website staan, die ook echt jouw manier van werken symboliseert.

Maak ook gebruik van de tekstschrijvers van Your International

Als je echt boven de concurrentie uit wil stijgen, dan neem je contact op met de copywriters van Your International. We zijn te bereiken via mail, bellen en natuurlijk onze eigen website. Hierdoor kun je altijd en overal een afspraak maken zoals jij dat wilt en hoe het jou uitkomt. Alle afspraken op het gebied van hoeveel teksten, wat voor teksten, de prijs en wanneer het af moet zijn kun je direct met een van de servicemedewerkers bespreken. Als je echt een unieke en goede makelaar wil zijn, laat dan je website voorzien worden van professionele teksten van de copywriters van Your International.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.