De beste teksten voor jouw horecaonderneming

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Als restaurant- of andere horecaeigenaar ben je afhankelijk van hoe goed je klanten je weten te vinden. Tegenwoordig word je niet meer gevonden doordat iemand door de stad heen struint met een lege maag, maar omdat ze Google gebruiken om naar restaurantjes in de buurt te zoeken. Het is dan ook belangrijk dat je online net zo goed te vinden bent als dat je bent in het straatbeeld. Een goed verzorgde website is dus key als het gaat om het trekken van nieuwe klanten en hier moet je met zorg mee omgaan.

Hoe krijg ik meer gasten in mijn restaurant?

Hoe meer je website de mensen uitnodigt, hoe sneller zij een reservering bij je zullen plaatsen. Zorg er daarom voor dat alles op je website klopt, dus ook de teksten die erop te vinden zijn. Deze teksten kun je het beste laten maken door de copywriters van Your International. Deze professionals weten als geen ander hoe ze jouw onderneming het beste naar voren kunnen laten komen en zorgen ervoor dat jouw website jouw onderneming op de beste manier vertegenwoordigt. Voor ieder soort horeca is het een goed idee om Your International je teksten te laten doen.

Nodig mensen uit voor een heerlijke avond in jouw restaurant

Een website voor je restaurant hebben is meer dan alleen sfeerfoto’s plaatsen en alvast de menukaart voorschotelen. Het gaat erom dat je je bezoekers enthousiast maakt om langs te komen en een onvergetelijke avond tegemoet te gaan. Daarom nodig je ze alvast uit door pakkende teksten op je website, zodat je klanten zeker weten dat ze bij jou op de juiste plek zijn. Nu kun je zelf al een tekst neerzetten, maar let erop dat deze wel echt goed moet zijn. Voor wie minder bezig is met copywriting kan al snel een foutje maken of heeft een platte tekst die niet het gehoopte doel kan behalen. Om dit te voorkomen schakel je de hulp in van Your International.

 

Bij Your International werken meer dan 40 professionele copywriters

Ieder met zijn of haar specialisme. Deze specialismes zijn opgedeeld in een paar hoofdcategorieën, waaronder horeca. Wanneer je dus contact opneemt, zal je altijd gekoppeld worden aan een copywriter die net zo veel passie heeft voor het vak van horeca als jij en dus op de beste manier jouw teksten kan maken. Je zult altijd de beste teksten hebben op zowel het gebied van professioneel taalgebruik als dat het je doelgroep op de juiste manier aanspreekt bij jou te reserveren.

Hoe gaat het schrijven van teksten in zijn werk?

Contact opnemen met de copywriters van Your International is heel eenvoudig. Je kunt je verzoek doorgeven door te bellen, te mailen of naar de website van Your International te gaan. Hier geef je aan wat voor teksten je wilt hebben en voor wat voor een groep mensen deze bedoeld is. De copywriters nemen dan contact met je op over hoe je precies wilt dat de teksten eruit komen te zien en wanneer dit duidelijk is gaan ze voor je aan de slag. Wanneer er een eerste versie klaar is, krijg je deze meteen doorgestuurd en kun je bepalen of je al tevreden bent of dat er nog een paar aanpassingen aan gedaan moeten worden. Pas wanneer jij het helemaal eens bent met het eindresultaat is het werk voor de copywriter echt gedaan.

Tijdens het proces word je gekoppeld aan een persoonlijke accountmanager

Deze houdt je continu op de hoogte van hoever het werk ervoor staat. Wil je een dagelijkse update over wat er al af is, dan kan dit natuurlijk ook. Daarnaast kun je tussendoor altijd nog dingen bespreken. Schiet je ineens te binnen dat je nog iets toe wil voegen aan je opdracht, dan kun je dat eenvoudig aangeven en het wordt direct verwerkt in de opdracht. Dit geldt ook als je wilt dat een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld dat je een consumentenprijs hebt gewonnen, terug wil laten komen in de teksten. Bij Your International sta jij als opdrachtgever centraal en wordt er ook echt naar je geluisterd. Jij bent per slot van rekening degene die met de teksten op je website moet lopen, dus is het wel belangrijk dat je echt staat achter wat er in de teksten te lezen is.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Honderd procent tevreden

Voor Your International is er maar één ding belangrijk: jij moet tevreden zijn met je teksten. Daarom wordt er hier gewerkt volgens het principe van de 100 procent tevredenheidsgarantie. Al het werk wordt gedaan volgens jouw wensen. Ben jij nog niet tevreden met het werk, dan blijft de copywriter verder werken totdat je dat wel bent. Hiervoor hoef je niet extra te betalen. Jij bepaalt of iets goed is gegaan en gaat natuurlijk niet betalen voor half werk. Het maakt dus niet uit wat je wensen zijn op het gebied van de teksten, als jou beloofd is dat je de teksten zo krijgt, dan krijg je dat ook zo.

 

Wij schrijven teksten voor iedere horecapartij

Ieder horecabedrijf is anders. De particuliere snackbar op de hoek hanteert een andere aanpak dan het chique sterrenrestaurant in het centrum. Daarom gaan de copywriters pas aan de slag wanneer ze zeker weten dat hun teksten passen bij jouw onderneming. De tone of voice is erg belangrijk, omdat iemand in een hotel vaak anders aangesproken wil worden dan in een kantine. Bij Your International wordt er dus aan gedacht dat de teksten niet alleen goed passen bij je aanbod en de branche, maar ook bij hoe je klanten aangesproken willen worden.

 

Bij Your International kan er geschreven worden voor iedere horecaonderneming

Van chique tot gezellig en bedoeld voor welke doelgroep dan ook. Dit houdt niet op bij alleen een introducerende tekst op je homepagina. Elke tekst die te maken kan hebben met jouw onderneming kan door de copywriter voor je gemaakt worden. Ook zaken als je contactgegevens, ervaringen en de over ons zitten standaard in het aanbod wat voor je geschreven kan worden. Heb je nog speciale wensen voor jouw onderneming, dan is er altijd ruimte om hierover te bespreken.

 

Nog nooit is het goed vertonen van je onderneming zo belangrijk geweest als nu. Ook online moet je net zo gastvrij zijn als in je restaurant. Lok daarom ook jouw klanten op de beste manier naar binnen met pakkende en effectieve teksten door je website te voorzien van teksten die gemaakt zijn door de copywriters van Your International.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.