De beste teksten voor jouw bouwbedrijf

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Als je in de bouw werkt ben je afhankelijk van klussen en projecten. En om deze opdrachten te krijgen moeten opdrachtgevers je wel weten te vinden. Tegenwoordig gebeurt dit voornamelijk online en moet je dus op je website laten zien dat je goed werk aflevert. Dit doe je niet alleen met het laten zien van je al afgeronde werken, maar ook door de opdrachtgevers te vertellen over wat ze van je kunnen verwachten. Dit doe je met professionele teksten die laten zien wat je kan en je doelgroep op de beste manier aanspreken. Nu kun je zelf wel wat teksten maken, maar niet iedereen is daar zo goed in. En voor je professionele website wil je wel professionele teksten hebben. Daarom neem je contact op met Your International.

Bij Your International werken alleen de beste copywriters in hun vakgebied. Je kunt hier binnen korte tijd de beste teksten krijgen die ervoor zorgen dat je boven de concurrentie uitsteekt. Met een goed gevulde webpagina trek je meer opdrachten binnen en heb je meer succes, dus het inschakelen van deze professionals zal je zeker helpen.

De beste webteksten in jouw branche

Kiezen voor een copywriter bij Your International is kiezen voor een copywriter die weet waar die het over heeft. Jouw website moet laten zien dat jij de beste keuze bouwbedrijf bent, en daarom zijn er hier voldoende schrijvers die ook echt bekend zijn met de bouwsector. Hierdoor worden de teksten voor jouw website niet alleen netjes en foutloos geschreven, maar weet je ook zeker dat alles wat er geschreven wordt klopt met jouw werk. Een briefing over wat je doet is niet nodig, alleen wat je wilt uitstralen en waar jij wilt dat je sterkste punten op gelegd worden.

Your International heeft meer dan 40 tekstschrijvers beschikbaar

Bovendien zijn er van de ruim 40 copywriters die er bij Your International voor je klaarstaan genoeg die ook echt een passie voor zowel schrijven als de bouw hebben. En dat is te merken aan de teksten. Je kunt alleen de beste en meest motiverende teksten schrijven als je zelf ook iets met de sector hebt. Daarom kun je het beste kiezen voor een copywriter die voor jouw bouwbedrijf schrijft alsof hij deze zelf heeft opgebouwd. En deze passie is eenvoudig over te dragen aan je klanten en toekomstige opdrachtgevers, doordat de teksten tegelijkertijd ook worden geschreven uit het oogpunt van je doelgroep. Twee voor de prijs van één dus.

Altijd teksten op maat geschreven voor jouw onderneming

Voor jouw bouwbedrijf wil je natuurlijk de beste teksten en daarom is Your International jouw perfecte partner. De teksten worden volledig gemaakt op basis van jouw onderneming en op de manier zoals jij dat wilt. Wil je iets gewijzigd hebben of bepaalde dingen toevoegen aan de informatie? Dan kun je dit altijd bespreken. Tijdens het proces werk je samen met je persoonlijke accountmanager. Deze zal constant met je communiceren over hoe het ervoor staat en altijd je wensen doorvoeren naar de tekstschrijvers. Ook kan deze je dagelijks informeren over de stand van zaken en hiervan krijg je ook de eerste versies van je teksten. Samen met de accountmanager kun je dan bespreken of je tevreden bent of wat je nog meer wilt aanpassen om echt blij te zijn met je teksten.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Bij Your International wordt er gewerkt volgens de 100 procent tevredenheidsgarantie

Alleen als jij volledig hebt gekregen wat je wilde hebben, is het werk af en kunnen beide partijen tevreden zijn met de teksten. Wijzigingen aan de eerste tekst zitten inbegrepen in de prijs en hoef je dus niet extra voor te betalen. Je vraagt om een goede tekst en dat wordt geleverd. Geen halfbakken werk, geen afgeraffeld werk, alleen het volledige en goede resultaat telt. En dat zie je. Ook al wordt je tekst zo snel mogelijk geschreven, dit gaat niet ten kosten van het eindresultaat en jouw kostbare tijd en geld.

Neem contact op met onze tekstschrijvers en vertalers

Je teksten door een copywriter van Your International laten is heel eenvoudig en laat je doen op de manier die het beste bij je past. Je neemt contact op met Your International door te bellen, te mailen of door op de website je verzoek in te vullen. Wat voor jou het handigst uitkomt om je verzoek in te sturen. Je kunt ook altijd en overal contact met ons opnemen, zodat het jou altijd uitkomt en je niet aparte tijden vrij hoeft te houden die je normaal in zou zetten om je werkzaamheden voor je bouwbedrijf uit te voeren. En aangezien je alle tijd die je hebt in de bouw het beste zo efficiënt mogelijk in wil kunnen zetten is dit meer dan handig.

Zodra je contact hebt opgenomen wordt je teruggebeld of –gemaild door een servicemedewerker die met je in gesprek gaat over hoe en wat je alles wilt hebben. Hierbij kun je meteen aangeven wat voor soort teksten je wilt laten schrijven. Voor je homepagina, je portfolio, contactgegevens of berichten voor op social media, alles is mogelijk als je het maar aangeeft. Na dit gesprek gaat de ervaren en specialistische copywriter voor je aan de slag en krijg jij de teksten waar je om hebt gevraagd.

Schiet je tijdens het proces nog iets te binnen wat je ook nog wilt toevoegen?

Extra tekst of een ander soort tekst? Ook dat kun je met de accountmanager overleggen en dit kan dan alsnog meegenomen worden, zodat alle informatie volledig op elkaar aansluit. Nergens anders kan dit zo eenvoudig.

Elke dag dat je geen gebruik kunt maken van jouw perfect passende content is een dag te veel verloren. Blijf daarom niet bij de pakken neerzitten en maak er werk van om ervoor te zorgen dat je beter gevonden wordt en steeds meer opdrachten binnen kunt harken voor je bouwbedrijf, waardoor je misschien zelfs projecten in de wacht zou moeten zetten omdat je omkomt van de klussen. Jouw beste visitekaartje online is een nette en verzorgde website met de meest lonkende teksten en deze teksten kunnen de copywriters van Your International eenvoudig, snel en kwalitatief voor je maken.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.