Cursus copywriting volgen?

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Word jij gek van d/t fouten, ben je commercieel ingesteld en kun je al creatief schrijven? Met onze copywriting cursus til jij jouw schrijfkunsten naar het volgende level!

Copywriting is BOOMING, en daar kun jij van profiteren. Maar met de duizenden copywriting cursussen en schrijftrainingen, voelt het vinden van de juiste cursus copywriting als het vinden van een speld in een hooiberg, herkenbaar? Dan ben je op de juiste plek aangekomen…

Goede schriftelijke communicatie brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen in de communicatie tussen bedrijven en copywriters, ook onderling. Bedrijven die website teksten willen laten schrijven, besteden dit over het algemeen uit. En terecht, als copywriter kun je veel betekenen voor een bedrijf; hoger in Google, een hogere conversie, meer aanvragen en een betere naamsbekendheid. Een online cursus copywriting draagt daar aan bij. Copywriter worden? Welkom bij Your International.

Opleiding copywriter volgen – wat zijn de voordelen?

Door een cursus copywriting te volgen, ben jij binnen no-time in staat zijn om jouw content naar het volgende niveau te tillen. Het is bewezen dat zelfs de meest interessante en wervende tekst zijn impact verliest door grammaticale fouten, spelfouten en stijlfouten. Aan de andere kant… content met een overzichtelijke structuur, een duidelijke

Benieuwd wat je kunt verwachten van een cursus tekstschrijven?

Als tekstschrijver leren schrijven aan de hand van 40 copywriting technieken, uit ons fysieke boek Starten met Copywriten.

Aan de slag met een cursus copywriten?

Opleiding copywriter – wat is het doel van de cursus copywriting? Een copywriter worden is niet niks, maar als jij thuis bent in het schrijven van teksten, je commercieel bent ingesteld en je kunt verplaatsen in een doelgroep ben je al over de helft! Als tekstschrijver zul je je met name bezighouden met het schrijven van teksten om een bepaald doel te bereiken. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om meer internetverkeer naar je site te krijgen, ook kan het gaan over het aanbieden van een bepaald product of bepaalde dienst. Kies je voor de Your International Copywriting Cursus? Dan word je binnen no-time klaargestoomd om als commerciële tekstschrijver aan de slag te gaan!

 1. Teksten schrijven voor meer omzet? Hoger in Google dankzij de opleiding copywriting? Het kan!
 2. Jouw bedrijf op de kaart zetten met het doel meer mensen te bereiken en bewustwordening te creëren
 3. Lanceer jouw nieuwe carrière als copywriter met een certificaat, laat zien dat jij effectief teksten schrijven onder de knie hebt!

De voordelen van een cursus tekstschrijven

Het volgen van een cursus copywriting brengt een hoop voordelen met zich mee. Door de kennis op het gebied van zoekwoorden die je opdoet tijdens de cursus zal je voortaan in staat zijn om hoogwaardige content te schrijven. Dit zorgt ervoor dat je jouw site eenvoudiger vindbaar kunt maken op het internet. Overigens gaat het niet alleen om SEO websiteteksten, als copywriter houd je je bezig met het schrijven van:

 • Persberichten
 • Landingspagina’s en salespages.
 • Advertentieteksten
 • Social media content
 • Nieuwsbrieven
 • Flyers en brochures

Copywriter worden? Aan de slag met Your International!

Na het volgen van de cursus copywriting kun jij jezelf profileren als een zelfstandig copywriter. Een cursus copywriten volgen is een van de beste investeringen die je kunt maken als je jouw online kennis wilt vergroten. Vraag vandaag nog meer info aan voor de cursus copywriting en zorg ervoor dat ook jij alles leert op het gebied van het schrijven van de meest professionele website teksten, advertentieteksten, SEO landingspagina’s en meer. Dat is niet alles… na de cursus teksten schrijven weet je hoe je de meest effectieve teksten schrijft voor jouw doelgroep, maar hoe kom je aan klanten? Tijdens de cursus leer je ook hoe je als freelance tekstschrijver opdrachtgevers vindt!

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Opleiding tot tekstschrijver volgen

Op zoek naar een opleiding seo copywriting of een cursus webteksten schrijven? Bij Your International zit je goed voor het volgen van een professionele cursus teksten schrijven. Onze cursus maakt het mogelijk om alles te weten te komen over het schrijven van hoogwaardige content, hierdoor ben je nooit meer afhankelijk van een ander tekstbureau.
Teksten schrijven is een taak die normaal gesproken uitgevoerd wordt door een SEO copywriter. Overigens is het ook mogelijk om dit zelf te doen, copywriter worden en zelf teksten schrijven kan namelijk aanzienlijk veel geld besparen. Nu is lang niet iedereen bekend met alle wat er komt kijken bij het schrijven van teksten.

Van SEO landingspagina’s tot informerende blogartikelen en van converterende productbeschrijvingen tot commerciële websiteteksten.

Een tekstschrijver worden – cursus webteksten schrijven

Na het volgen van de cursus teksten schrijven zal ook jij jezelf een tekstschrijver kunnen noemen. Een tekstschrijver zet zich in voor het schrijven van de meest professionele soort website content. Deze content kan gebruikt worden voor de websites zelf, al zal je ook de tekst kunnen schrijven voor de toepassing op een reclamefolder. Een tekstschrijver beheerst de schrijfvaardigheid natuurlijk goed, dit is dan ook een van de dingen die in de cursus teksten schrijven aan de orde zal komen. Dit is dan ook waar wij ons op weten te specialiseren, de cursus zorgt ervoor dat je door professionals de beste tips en tips krijgt voor het schrijven van de beste soort content. Voortaan zal ook jij een meester van het schrijven worden.

Het volgen van een cursus seo teksten schrijven – de voordelen op een rijtje

Er zijn veel voordelen die je zal ondervinden wanneer je kiest om de cursus teksten schrijven te volgen. Door bijvoorbeeld te kiezen de cursus te volgen zal je in staat zijn om hoger in de zoekmachines te staan. Andere voordelen die je zal ondervinden zijn onder andere:

 • Tips en tricks voor het schrijven van pakkende teksten
 • Meer kennis op het gebied van SEO
 • Handige methode voor het nalopen van de teksten
 • Leren hoe ook jij de call to action kan toepassen

Bij Your International vind je alle informatie vinden die van belang is bij het volgen van jouw eigen cursus teksten schrijven. Kies je Your International? Dan ben je gegarandeerd voorzien van een copywriting cursus waar je een hele hoop nieuwe kennis zal opdoen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om zelf aan de slag te gaan met het schrijven van content die echt iets los zal maken bij de lezer thuis.

Wil jij ook copywriter worden?

Aan de slag met een cursus webteksten schrijven? Dan hebben we goed nieuws voor je, je kunt bij ons namelijk terecht voor het volgen van een toegankelijke cursus copywriting. Door te kiezen voor onze cursus copywriting weet je zeker dat ook jij een copywriter kan worden! Onze cursus seo teksten schrijven staat vol met de beste tips en tricks die je kunt toepassen bij het schrijven van websiteteksten, landingspagina’s, blogartikelen en brochures en flyers. Nu is zien we dat er nog wel eens wat onduidelijkheid bestaat over de functie van de copywriter. Vandaar dat wij je wat meer zien over het volgen van cursus SEO teksten schrijven.

Een copywriter worden na onze opleiding tot copywriter

Een copywriter is degene die zich richt op het schrijven van teksten. In veel gevallen zal deze persoon schrijven voor andere bedrijven, maar het kan ook zeker voorkomen dat je wordt ingeschakeld door bijvoorbeeld een instantie als de Belastingdienst of een onderwijsinstelling om informatieve teksten te maken. Tekstschrijver worden is alleen aan te raden als jij affiniteit hebt bij het schrijven van teksten. Voor de content gelden er namelijk een aantal eisen, dat is dan ook de reden dat een copywriter worden niet zo eenvoudig is als je zou denken. Door de hoge mate van expertise van onze cursus is het gelukkig voor iedereen mogelijk om copywriter te worden!

Waarom copywriter worden na onze cursus copywriting

Je weet nu wel wat een tekstschrijver is, daarom is de tijd aangebroken om ons te verdiepen in de voordelen van onze cursus copywriting? Een groot voordeel van onze cursus copywriting is dat je geholpen wordt door de beste van het vak. Deze mensen geven je onder andere handige tips en tricks voor het schrijven van passende teksten die ook nog eens goed werken voor de zoekmachine optimalisatie. Voor de klant zal dit een groot voordeel zijn, copywriter worden brengt dan ook goede carrière mogelijkheden met zich mee na het volgen van onze cursus.

Tevens is het zo dat je leert hoe je de stijl van de tekst aan moet laten sluiten bij de klant waar je voor schrijft. Een klant heeft immers behoefte aan teksten die passen bij de soort website, het is de bedoeling dat het als een geheel zal worden geschreven. Er zijn uiteraard nog veel meer voordelen die komen kijken bij het volgen van onze opleiding tot copywriter. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.