Bol.com Teksten laten schrijven

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Je maakt het verschil met een converterende producttekst. Een tekst waar je rekening houdt met het verlangen van de potentiële koper, en de oplossing voor zijn probleem.

 • Converterende Bol.com productteksten
 • com teksten ook voor België en Duitsland
 • Keuze uit 40+ schrijvers!
 • 0% plagiaat – Copyscape goedgekeurd!

Uitgebreid zoekwoordonderzoek: we houden rekening met long- en shorttail keywords, LSI en density.

Snelle oplevering? Zeker! Jouw bol.com teksten binnen no-time opgeleverd.

Keuze uit 40+ schrijvers: altijd een schrijver die jouw niche én de marketplace (bol.com of amazon.com) door en door kent

Multimedia: met afbeeldingen en video gaan we verder dan tekst.

Your International bol.com teksten schrijven

Een snelle, transparante en efficiënte SEO aanpak. Van begin tot eind, zodat je hoger in de zoekmachines van bol.com rankt. Plaats eenvoudig een order via onze website, telefonisch of per e-mail. Na uitgebreid onderzoek en een kennismaking kunnen we aan de slag met de eerste optimalisatieslag

Feedback of overleggen? Jouw persoonlijke account manager is altijd bereikbaar.
300+ webshops in verschillende niches profiteren van onze teksten.

Waarom je voor bol.com teksten van Your International kiest.

bol.com productteksten gebaseerd op de behoeften van jouw klant. Door een SEO’er die jouw niche door en door kent. En dat met snelle levertijden, onbeperkte herzieningen – 100% tevredenheidsgarantie. Alle auteursrechten worden aan jou overgedragen!

Resultaat behaald? Je zit nergens aan vast!

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Bol.com Productteksten laten schrijven?

Verkoop je producten via Bol.com? Dan weet je ongetwijfeld dat er een aantal factoren onmisbaar zijn bij een converterende Bol.com producttekst. Welk product je ook verkoopt: een ergonomisch bureau van €599,99 of een fietslampje van €5,99… je kunt niet zonder afbeeldingen, productspecificaties en converterende seo producttekst.

Voor het schrijven van conversiegerichte Bol.com productteksten houden we rekening met vindbaarheid, en nog belangrijker: leesbaarheid. Zodat potentiële klanten converteren na het lezen van de bol.com teksten.

Hiervoor gebruiken we 40 bewezen SEO technieken.

Hoe schrijven wij Bol.com productteksten?

Bol.com Productteksten laten schrijven? Bij een seo Bol.com productpagina is het belangrijk dat je de voordelen van het product/de dienst benoemt. Ook gebruiken we voor de ideale bol.com producttekst bijvoeglijke naamwoorden om te benadrukken. Daarnaast speelt het schaarste principe een grote rol.

We schrijven de perfecte productpagina met het AIDA model in ons achterhoofd: interactie met de lezer (potentiële koper) is het doel. Gedurende het lezen van de tekst denkt de lezer: dit klopt, inderdaad, juist…

Er is geen betere manier om kopers te betrekken dan vragen stellen en het gebruik van power woorden in onze bol.com productteksten. Het schrijven van seo bol.com teksten wordt makkelijk gemaakt dankzij onze 40 copywriting technieken. Met deze en nog 40 technieken om bol.com teksten te laten schrijven maak jij het op jouw beurt makkelijker om jouw bol.com producten aan potentiële klanten te verkopen!

Bol.com productteksten

Op Bol.com is er veel concurrentie, ongetwijfeld ook in jouw niche.
Je maakt het verschil met een converterende producttekst. Een tekst waar je rekening houdt met het verlangen van de potentiële koper, en de oplossing voor zijn probleem.

Your International ondersteunt 50+ webshops bij het verkopen van hun producten op Bol.com met converterende productteksten.

Dit doen we met 40 bewezen Copywriting technieken.

Bol.com teksten laten schrijven? Onze tekstschrijvers weten het converterende aspect te combineren met vindbaarheid, waardoor de bol.com pagina’s van onze klanten op hoge posities in Google belanden. Gelukkig gaat het bij SEO en bol.com om het schrijven van waardevolle productteksten in plaats van trucjes om Google te beïnvloeden!

bol.com teksten schrijven is meer dan bol.com productteksten teksten laten schrijven schrijven. Onze tekstschrijvers kruipen in het hoofd van de potentiële klant en bieden hem of haar de oplossing waar hij of zij naar op zoek is.

Internationale Bol.com seo teksten

Bol.com is een van de grootste platformen voor de verkoop van producten. Veel webshopeigenaren kiezen Bol.com als distributiekanaal, en terecht! Niet alleen in Nederland doet Bol.com het steeds beter, in België is Bol.com een van de grootste e-commerce kanalen. En laten wij nu net ook teksten in het Vlaams schrijven… Natuurlijk kun je óók SEO bol.com teksten laten schrijven door Your International!Onze productteksten schrijvers ondersteunen 50+ webshops bij het verkopen van hun producten op Bol.com met seo bol.com productteksten. We schrijven teksten voor allerlei bol producten, productteksten voor brochures, bol.com teksten voor tekstboeken en teksten voor kinderspeelgoed. Allen SEO ingericht! Dit doen we met 40 bewezen Copywriting technieken.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.